Stockholm in beeld

Met onze fotoserie “in beeld” tonen we foto’s van 5 plekken die iemand als eerste te binnen schieten als een plaatsnaam of land wordt genoemd. Ditmaal 5 foto’s van plekken die het eerst in me opkomen als ik aan het Zweedse Stockholm denk. Stockholm in beeld geeft de hoogtepunten van ons laatste bezoek weer.

Hoogtepunten van Stockholm in beeld

Afgelopen weekend bezochten we voor de vijfde maal de bekendste stad van Zweden, Stockholm. Stockholm is een prachtige stad en trekt jaarlijks enorme aantallen toeristen. Omdat de stad voor ons geen onbekende is, is het vinden van nieuwe plekken een redelijk moeilijke taak. De foto’s zijn voor mij een persoonlijke herinnering aan ons laatste bezoek aan deze prachtige stad. Omdat een foto meer zegt dan duizend woorden, laten we de foto’s van het energieke Zweedse Stockholm in beeld voor zichzelf spreken.

Stockholm Gamla Stan

Het beroemde plein van Gamla Stan

Stockholm grona lund

Attractiepark Tivoli Gröna Lund

Stockholm stadhuis

Het bij toeristen zeer populaire stadhuis

Stockholm sodermalm

De prachtige oude huisjes in stadsdeel Södermalm

Het centrum van Stockholm tijdens zonsondergang

Ben je net als wij ook een fervent reiziger, fotografeer je veel op reis en heb je een fotoserie die je met ons zou willen delen? Stuur dan jouw fotoserie naar info et traveljunks punt nl of stuur ons een berichtje via het contactformulier op deze site.