safari

3 inspirerende reisvideo’s van Zuid-Afrika

Bijna elke dag zijn wij op zoek zijn naar reisinspiratie voor nieuwe bestemmingen en struinen we het internet af naar informatie over de meest prachtige uithoeken van de wereld. Reisvideo’s bekijken is onze favoriete manier om reisinspiratie op te doen. De video’s zijn perfecte hulpmiddelen om in de stemming voor een land als Zuid-Afrika te komen. Deze zeer inspirerende reisvideo’s zijn gemaakt door drie totaal verschillende reizigers.

Reisinspiratie voor Zuid-Afrika

Met onze vierde editie willen we drie van onze favoriete reisvideo’s over het prachtige Zuid-Afrika met jullie delen. In de video’s komen o.a. de prachtige nationale parken, typische Afrikaanse steden en de geweldig kleurrijke bevolking aan bod. Dit bijzondere Afrikaanse land moet met deze geweldige beelden elke reiziger wel aanspreken. De wilde dieren in de nationale parken, de verlaten wegen, de adembenemende kustlijn, de diverse intrigerende bevolkingsgroepen en de typische steden en dorpjes komen aan bod. Wij hebben enorm genoten van deze prachtige video’s en voelen ons na het zien van de beelden nog meer aangetrokken door dit zeer bijzondere land. Een flinke dosis reisinspiratie door reizigers, maar vooral voor reizigers gemaakt.

Kijk deze pure inspiratie in beeld met ons mee. Laat je ook inspireren door deze geweldige reisvideo’s over Zuid-Afrika!

Klik hier voor meer reisinspiratie voor Zuid-Afrika!

Check hier voor meer informatie over reizen in Afrika!