Cycle for Plan: Ga mee op een unieke fietstocht door Zambia

Ga samen met Plan Nederland de uitdaging aan en ontdek de uitgestrekte savannes, groene valleien en wilde dieren van Zambia, per mountainbike! Cycle for Plan voert je over verharde wegen en spectaculaire dirt roads door het onontdekte oosten van dit fantastische land waar je kennis zult maken met traditionele stammen en het échte landelijke Zambia. De reis eindigt in een van de mooiste wildparken ter wereld: het South Luangwa National Park. Doordat we reizen in het droog seizoen is het de perfecte tijd voor het spotten van wilde dieren onderweg!

Ga mee op een unieke fietstocht door Zambia

Plan-logo-tagline-RGBMet het geld dat je door middel van sponsoring ophaalt, steun je projecten in Zambia tegen kindhuwelijken en tienerzwangerschappen. Wat zo bijzonder is aan deze reis is dat je met eigen ogen kunt zien hoe jouw bijdrage verschil maakt; onderweg bezoek je namelijk verschillende projecten van Plan.

Bereid je dus voor op bijzondere ontmoetingen met de lokale bevolking en de kans om oog in oog te staan met de koning der dieren!

Plan

Aanmelden

Wil jij ook iedere nacht onder de adembenemende sterrenhemel slapen, een nieuwe cultuur ontdekken en tegelijkertijd de wereld een stukje beter maken? Wacht niet en meld je aan!

Afrika

Check hier voor meer informatie over reizen in Afrika!


© Traveljunks 2021 | Alle rechten voorbehouden