Hoi An

Hoi An in beeld

Met onze fotoserie “in beeld” tonen we foto’s van 5 plekken die iemand als eerste te binnen schieten als een plaatsnaam of land wordt genoemd. Ditmaal 5 foto’s van plekken die het eerst in me opkomen als ik aan het Vietnamese Hoi An denk. Hoi An in beeld geeft vooral de prachtige sfeer van van dit mooi oud Vietnamese stadje weer.

Het sfeervolle Hoi An in beeld

Tijdens onze trip door het prachtige Vietnam bezochten we halverwege de reis het sfeervolle Hoi An. Hoi An is niet alleen sfeervol, maar is ook oogverblindend mooi. Dit prachtig oude stadje wordt door veel toeristen bezocht, maar is ondanks de drukte een absoluut hoogtepunt van Vietnam. Het fotogenieke stadscentrum is een lust voor het oog, waardoor haast geen foto kan mislukken. Barretjes en restaurants zijn er genoeg in Hoi An, maar ook voor maatkleding kan men hier goed terecht. De foto’s zijn voor mij een persoonlijke herinnering aan het stadje en hierdoor kan ik haast bij elke foto wel een een verhaal vertellen. Omdat een foto meer zegt dan duizend woorden, laten we de foto’s van het Vietnamese Hoi An in beeld voor zichzelf spreken.

Hoi An Japanse brug

De prachtige Japanse brug

Hoi An lampionnen

Overal waar je kijkt hangen lampionnen

Hoi An eten

De geweldige keukens van Hoi An

Hoi An verkoopsters

De gehaaide dametjes van Hoi An

De prachtige haven van Hoi An in beeld

Ben je net als wij ook een fervent reiziger, fotografeer je veel op reis en heb je een fotoserie die je met ons zou willen delen? Stuur dan jouw fotoserie naar info et traveljunks punt nl of stuur ons een berichtje via het contactformulier op deze site.