Ho Chi Minh in beeld

Met onze fotoserie “in beeld” tonen we foto’s van 5 plekken die iemand als eerste te binnen schieten als een plaatsnaam of land wordt genoemd. Ditmaal 5 foto’s van plekken die het eerst in me opkomen als ik aan het Vietnamese Ho Chi Minh denk. Ho Chi Minh in beeld geeft de markante, maar ook de toeristische aspecten van deze bruisende stad weer.

De veelzijdigheid van Ho Chi Minh in beeld

Tijdens onze reis door het prachtige Vietnam hebben we ons bezoek beëindigd in het veelzijdige Ho Chi Minh. Ho Chi Minh is zeer modern en doet zeer vriendelijk aan. De stad bruist als geen ander en in het centrum heerst een enorme drukte en bedrijvigheid. We bezochten alle toeristische clichés in en rondom de stad, maar hebben ook enkele minder bekende delen van Ho Chi Minh bezocht. De verkeerschaos, de vele parkjes en de talloze eetstalletjes zijn enkele punten die meteen in me opkomen als ik aan deze stad denk, maar er is natuurlijk veel meer. De foto’s zijn voor mij een persoonlijke herinnering aan de stad en hierdoor kan ik haast bij elke foto wel een een verhaal vertellen. Omdat een foto meer zegt dan duizend woorden, laten we de foto’s van het Vietnamese Ho Chi Minh in beeld voor zichzelf spreken.

Ho Chi Minh  Bui Vien straat

De backpackerstraat Bui Vien

Ho Chi Minh Ben Than markt

De overdekte Ben Than markt in het centrum van de stad

Ho Chi Minh Minihotel Alley

De vele steegjes in de stad

Ho Chi Minh scooters

De zeeën van scooters en brommers in de straten

Eén van de vele eetstalletjes op straat

Ben je net als wij ook een fervent reiziger, fotografeer je veel op reis en heb je een fotoserie die je met ons zou willen delen? Stuur dan jouw fotoserie naar info et traveljunks punt nl of stuur ons een berichtje via het contactformulier op deze site.