Fotoalbum: Halong Bay

Tijdens de voorbereiding van onze reis door Vietnam was Halong Bay het eerste wat ik op mijn wenslijst plaatste. Vanaf een typische Vietnamese jonk de magische kalksteenrotsen, die als een denkbeeldige draak oprijzen uit het water, bewonderen leek me wel wat. Ondanks het wat grauwe weer tijdens ons bezoek werd onze verwachting meer dan overtroffen. Omdat een foto meer zegt dan duizend woorden, laten we de foto’s van het prachtige Baai van Halong voor zichzelf spreken.

De pracht van de Baai van Halong

Halong Bay compilatie

Halong Bay verkoopster

Halong Bay rotsen

***

Halong Bay strand

Halong Bay bewoners

Halong Bay featured

Halong Bay grotten

Het was voor ons de eerste meerdaagse tour met overnachting op een boot en vonden het een perfecte manier om Halong Bay te bezoeken en te ervaren. Het was op de boot luxueuzer dan we vooraf hadden verwacht. Het eten was voortreffelijk en de bemanning was zeer vriendelijk en behulpzaam. Bovendien waren we met een leuke kleine internationale groep, wat het tot in de late uurtjes erg gezellig maakte tijdens de tour.

Let er op dat je een vertrouwde tour boekt, want er waren schepen bij die er niet zo goed onderhouden uitzagen als de onze. Wij boekten onze tweedaagse tour bij Vietnam Online van Riksja Travel, die we iedereen van harte kunnen aanraden. De Baai van Halong had voor ons op deze manier echt iets magisch!