Dalat in beeld

Met onze fotoserie “in beeld” tonen we foto’s van 5 plekken die iemand als eerste te binnen schieten als een plaatsnaam of land wordt genoemd. Ditmaal 5 foto’s van plekken die het eerst in me opkomen als ik aan het Vietnamese Dalat denk. Dalat in beeld geeft vooral het kenmerkende straatleven van dit aangename Vietnamese bergstadje weer.

Het Vietnamese Dalat in beeld

Tijdens onze reis door Vietnam bezochten we het minder bekende bergstadje Dalat. De stad is bij reizigers vooral bekend vanwege de fameuze Easy Riders en de bergachtige omgeving met veelmogelijkheden voor outdoorsporten. Dalat ijkt op het eerste gezicht een weinig interessante plaats, maar na enkele dagen konden wij dit net iets andere Vietnamese stadje zeer waarderen. De foto’s zijn de beelden die mijn herinneringen aan Dalat weergeven.

Dalat uitzicht

Het uitzicht vanuit onze hotelkamer

Dalat trappen

De verkoopsters op de trappen bij de markt

Dalat lake

Het meer van de stad met de kitscherige zwanenbootjes

Dalat foodstall

De vele eetkraampjes van Dalat

Dalat tempel

De zeer kleurrijke tempels

Ben je net als wij ook een fervent reiziger, fotografeer je veel op reis en heb je een fotoserie die je met ons zou willen delen? Stuur dan jouw fotoserie naar info et traveljunks punt nl of stuur ons een berichtje via het contactformulier op deze site.