fietsen

400 km fietsen door het onontdekte Noordwesten van Vietnam?

Wil jij een uitzonderlijke reis maken per mountainbike in het mysterieuze Noordwesten van Vietnam. En wil je tegelijkertijd een bijdrage leveren aan een betere toekomst voor lokale meisjes en jongens? Dat kan met Cycle for Plan Vietnam, The Hill Tribe Edition.

Fietsen over adembenemende bergpassen

[divider type=”white”]

Leg per fiets 400 kilometer af over adembenemende bergpassen, langs heldergroene rijstterrassen, en verleg je fysieke en mentale grenzen! Maak kennis met dit onontdekte deel van Vietnam dat nog onaangetast is door het toerisme.

Sapa

Lokale bevolking

Met jouw deelname haal je geld op voor kinderen uit de provincie Lai Chau. Deze provincie is een van de armste uit Vietnam en is de leefomgeving van veel kleurrijke bergstammen. Het geld dat jij inzamelt wordt dan ook besteed aan verschillende projecten in deze provincie. Je ziet dus met eigen ogen hoe jouw bijdrage het verschil maakt in het leven van meisjes en jongens. Bereid je dus voor op bijzondere ontmoetingen met de lokale bevolking.

school

Fietsen voor het goede doel?

Enthousiast geworden en wil je meehelpen aan een betere toekomst voor de lokale meisjes en jongens? Klik dan hier om je meer informatie te ontvangen over dit grensverleggende fietsavontuur.

mountainbike

Kijk voor andere projecten van plan in Vietnam hier en kijk voor meer informatie over het gebied waar je kunt gaan fietsen hier.