Reizen is voor ons het mooiste wat er is. Een keur aan verre, bekende en onbekende bestemmingen hebben we op onze bucketlist staan. Onze lijst met wensbestemmingen wordt alsmaar langer en lijkt oneindig te zijn. Als er een manier is om inspiratie op te doen voor een nieuwe reis of bestemming, dan is dat het bekijken van reisvideo’s van andere reizigers wel. Ook deze inspirerende reisvideo’s van Tibet zijn uitermate geschikt om in de juiste sfeer te komen.

inspirerende reisvideo’s van Tibet

In deze editie delen we 3 reisvideo’s over het land op het dak van de wereld: Tibet. Alle beelden in deze video’s zijn gemaakt door reizigers op de mooiste locaties van dit intrigerende land. De gekozen video’s geven vooral de diversiteit van dit tot de verbeelding sprekende Aziatische land. Als reiziger moet je je wel haast aangetrokken voelen door dit bijzondere land. Tibet is het land van de imponerende Himalaya en de eeuwenoude, traditionele cultuur. Tibet is een land wat elke reiziger wel op zijn of haar bucketlist moét hebben staan.

Mystieke wereld

Tibet is het land van de duizende kleurrijke gebedsvlaggetjes, met op de achtergrond prachtig glinsterende bergtoppen. Het is ook het land van de vele pelgrims en de indrukwekkende boeddhistische kloosters. Het land is uiterst traditioneel, maar heeft moeite zich staande te houden met de aanhoudende invloed vanuit China. Het land is mysterieus, oogverblindend mooi en een droom voor liefhebbers van oude cultuur en architectuur. Dompel je onder in de mystieke wereld van de Tibetanen, of trek de indrukwekkende bergen in. Allemaal hoogtepunten van dit betoverende land die je als reiziger beslist niet zou willen missen.

Reisvideo’s van Tibet

Tibet is ondanks de invloed van het moderne China nog altijd uiterst puur en traditioneel. Reis per auto naar de vele fotogenieke plaatsen en natuurgebieden, en leer de vriendelijke, innemende bewoners van dit zeer bijzondere land kennen. Wij hebben alvast enorm genoten van deze schitterende reisvideo’s van Tibet van de Tibetaanse kloosters, landschappen en steden, en voelen ons na het zien van de beelden nog meer aangetrokken tot dit zeer speciale land.

Kijk mee en geniet van de pracht van dit bijzondere land!

Check ook deze inspirerende reisvideo’s!