Kanchanaburi in beeld

Met onze fotoserie “in beeld” tonen we foto’s van 5 plekken die iemand als eerste te binnen schieten als een plaatsnaam of land wordt genoemd. Ditmaal 5 foto’s van plekken die het eerst in me opkomen als ik aan het Thaise Kanchanaburi denk. Kanchanaburi in beeld geeft vooral de prachtige omgeving van deze bekende Thaise stad weer.

De prachtige omgeving van Kanchanaburi in beeld

Tijdens onze reis door Thailand bezochten we bekende Thaise stad Kanchanaburi in de gelijknamige provincie. De naam van de stad roept bij veel reizigers beelden van de beroemde brug, de Hellfire pass, pittoreske bungalows aan de rivier, geweldig eten en prachtige watervallen op, maar het is ook een historische plek en het decor van een wereldberoemde oorlogsfilm. De stad en haar omgeving was een absoluut hoogtepunt tijdens onze reis door Thailand. De foto’s zijn voor mij een persoonlijke herinnering aan deze prachtige omgeving, dus laten we de foto’s van van de omgeving van Kanchanaburi in beeld voor zichzelf spreken.

Kanchanaburi bridge

De beroemde brug over de River Kwai

Kanchanaburi hot springs

De heerlijke hot springs

Kanchanaburi Hellfire Pass

De beruchte Hellfire Pass van de Birma spoorweg

Kanchanaburi scenery

De adembenemende omgeving

Kanchanaburi railway

De spectaculair gelegen spoorweg

Ben je net als wij ook een fervent reiziger, fotografeer je veel op reis en heb je een fotoserie die je met ons zou willen delen? Stuur dan jouw fotoserie naar info et traveljunks punt nl of stuur ons een berichtje via het contactformulier op deze site.


© Traveljunks 2021 | Alle rechten voorbehouden