Het Koninklijk Paleis van Bangkok in beeld

Met onze fotoserie “in beeld” tonen we foto’s van 5 plekken die iemand als eerste te binnen schieten als een plaatsnaam of land wordt genoemd. Ditmaal 5 foto’s die het eerst in me opkomen als ik aan het Koninklijk Paleis van Bangkok denk. Het Koninklijk Paleis van Bangkok in beeld geeft vooral de veelzijdigheid en pracht van dit Thaise hoogtepunt weer.

De pracht van het Koninklijk Paleis van Bangkok in beeld

Tijdens onze reis Thailand zijn we gestart in de hoofdstad Bangkok. Bangkok is een stad van uitersten en kan heel mooi, maar ook heel lelijk zijn. Bangkok is een zeer intrigerende stad en gaf ons daardoor een wat dubbel gevoel. Natuurlijk heeft Bangkok haar bezoekers veel te bieden, maar Het Koninklijk Paleis was een plek in de Thaise hoofdstad die ik er persoonlijk bovenuit vond springen. Het is een overlopen plek, maar de gebouwen zijn werkelijk een lust voor het oog. Van Bangkok was dit zeker één van de hoogtepunten tijdens ons bezoek. De foto’s zijn voor mij een persoonlijke herinnering aan het paleis en zijn de plekken die er voor mij uitsprongen tijdens ons bezoek. Omdat een foto meer zegt dan duizend woorden, laten we de foto’s van het Thaise Koninklijk Paleis in Bangkok in beeld voor zichzelf spreken.

Bangkok paleis wachters

De beroemde reuzen-wachters van het paleis

Bangkok paleis tuin

De prachtige tuinen binnen de poorten

Bangkok paleis pagodes

De vele volgebouwde binnenplaatsen

Bangkok paleis schildwacht

De koninklijke schildwachten van het paleis

Yaksha “tillen” van een Gouden Phra Chedis

Ben je net als wij ook een fervent reiziger, fotografeer je veel op reis en heb je een fotoserie die je met ons zou willen delen? Stuur dan jouw fotoserie naar info et traveljunks punt nl of stuur ons een berichtje via het contactformulier op deze site.


© Traveljunks 2021 | Alle rechten voorbehouden