3 inspirerende reisvideo’s van Thailand

Het voorbereiden van een nieuwe reis is voor ons vaak bijna net zo leuk als de trip zelf. Hoe meer we zien en lezen op televisie en internet, hoe meer bestemmingen op onze wenslijst komen te staan. De hoeveelheid reisinspiratie die we via de digitale snelweg tot onze beschikking hebben is gigantisch. De beste manier om inspiratie op te doen voor een nieuwe reis of bestemming is het bekijken van reisvideo’s. Ook voor een zeer populaire bestemming als Thailand is het bekijken van reisvideo’s een super manier om nieuwe reisinspiratie op te doen.

Thaise reisinspiratie in 3 reisvideo’s

In deze editie delen we 3 reisvideo’s over één van de meest bekende Zuidoost-Aziatische landen. De compilatie’s in deze video’s zijn gemaakt door backpackers en reizigers, tijdens hun trip door dit fantastische land. Thailand is natuurlijk zeer bekend als reisland, maar heeft zeker nog wat onbekende plekken voor bezoekers in petto. De gekozen 3 video’s laten je als kijker ook kennis maken met deze minder bekende plekken. Welke reiziger voelt zicht bij het bekijken van de video’s niet aangetrokken tot dit bijzondere land? Thailand is een droombestemming voor backpackers en strandgangers, maar zal ook cultuursnuivers en foodies zeker kunnen bekoren.

Thailand heeft alles in huis

Thailand is het land van de overdadige tropische jungle en de fameuze keuken. Thailand is ook het religieuze land van de vele boeddhisten en prachtige tempels. Veel reizigers bezoeken het land vanwege het laid back karakter en het goedkope leven. Thailand is fotogeniek, wat vooral de bergen in het noorden en de stranden in het zuiden geliefd maakt bij reisfotografen. Thailand is een perfecte mix van traditioneel en modern en heeft alles in huis om als één van de meest veelzijdige landen voor reizigers te gelden. Dompel je onder in de diverse wereld van de Thai en laat je keer op keer verrassen door deze droombestemming.

Wij hebben zeer genoten van deze schitterende beelden en kunnen ons na het zien van deze video’s alleen nog meer aangetrokken voelen tot dit zeer speciale land.

Kijk mee en geniet van de pracht van het bijzondere Thailand!

Check ook deze inspirerende reisvideo’s!


© Traveljunks 2021 | Alle rechten voorbehouden