10 top stranden van Thailand

Dat Thailand prachtige stranden heeft is onder reizigers al lang geen geheim meer. De schoonheid van de Thaise stranden is fameus en is voor veel bezoekers van dit Zuidoost-Aziatische het hoofddoel om naar dit gastvrije land af te reizen. En zeg nou zelf: wie wil er nou niet relaxen aan zo’n heerlijk tropisch strand?

10 populaire Thaise stranden

Thaise stranden hebben ontzettende aantrekkingskracht op backpackers en liefhebbers van strandvakanties. Of je gaat om enkel te luieren, om prachtige postcard foto’s te maken of om flink feest te vieren. Thaise stranden hebben het allemaal en stellen zelden teleur. Mocht je niet weten welk strand je in Thailand moet bezoeken, hebben we alvast 10 populaire Thaise stranden voor je in willekeurige volgorde in beeld op een rijtje gezet.


Railey Beach Krabi (foto: expertvagabond.com)


Lamai Beach (foto: homeiswhereyourbagis.com)


Nai Harn Beach (foto: holidaycheck.com)

Patong Beach (foto: cs.holaplaya.com)

Beach
Maya Bay, Koh Phi Phi


White Sand Beach, Koh Chang (foto: klick-thailand.de)

Koh Mun Nork (foto: exp.cdn.hotels.com)


Ko Nang Yuan (foto: escapebuttonblog.com)


Phra Nang Beach (foto: krabiview.com)


Hat Pramong (foto: touropia.com)

Natuurlijk bestaan er nog een heleboel andere mooie stranden in Thailand, maar dit is ook enkel een kleine greep uit het gigantische aanbod aan stranden wat dit populaire Aziatische land heeft. Heb jij nog een tip met betrekking tot een mooi strand of unieke strandplaats? Plaats gerust een reactie met jouw favoriet!

Kijk hier voor meer reisinspiratie voor Thailand!Reacties (5)

  • Als ik al geen Thailand-heimwee had, dan kreeg ik het wel van deze post. Ik ben zo gek op Thaise eilanden en stranden! Railey Beach in Krabi is inderdaad één van de mooiste die ik ooit heb gezien, zeker als je het op een rustig moment treft 🙂

    • Nu ben ik absoluut geen strandmens en ook niet zo’n fan van Thailand, maar de plaatjes spreken voor zichzelf 😉 Wellicht kiezen we bij een volgende ZOA trip één van deze stranden in voor een kort verblijf om bij te komen 🙂

  • Wat een prachtige standen! Om eerlijk te zijn ben ik in Thailand nog niet verder gekomen dan het strand van Hua Hin.

    Misschien moet ik een keer een vergelijkbare post schrijven voor Indonesië, daar heb ik wél heel veel strandervaring 😉

    • Hua Hin is voor mij ook het Thaise strand wat ik het best ken 😉 Laat die Indonesische stranden maar komen, want dat zou ik in toekomst wel eens handig kunnen gaan vinden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© Traveljunks 2021 | Alle rechten voorbehouden