10 top stranden van Thailand

Dat Thailand prachtige stranden heeft is onder reizigers al lang geen geheim meer. De schoonheid van de Thaise stranden is fameus en is voor veel bezoekers van dit Zuidoost-Aziatische het hoofddoel om naar dit gastvrije land af te reizen. En zeg nou zelf: wie wil er nou niet relaxen aan zo’n heerlijk tropisch strand?

10 populaire Thaise stranden

Thaise stranden hebben ontzettende aantrekkingskracht op backpackers en liefhebbers van strandvakanties. Of je gaat om enkel te luieren, om prachtige postcard foto’s te maken of om flink feest te vieren. Thaise stranden hebben het allemaal en stellen zelden teleur. Mocht je niet weten welk strand je in Thailand moet bezoeken, hebben we alvast 10 populaire Thaise stranden voor je in willekeurige volgorde in beeld op een rijtje gezet.


Railey Beach Krabi (foto: expertvagabond.com)


Lamai Beach (foto: homeiswhereyourbagis.com)


Nai Harn Beach (foto: holidaycheck.com)

Patong Beach (foto: cs.holaplaya.com)

Beach
Maya Bay, Koh Phi Phi


White Sand Beach, Koh Chang (foto: klick-thailand.de)

Koh Mun Nork (foto: exp.cdn.hotels.com)


Ko Nang Yuan (foto: escapebuttonblog.com)


Phra Nang Beach (foto: krabiview.com)


Hat Pramong (foto: touropia.com)

Natuurlijk bestaan er nog een heleboel andere mooie stranden in Thailand, maar dit is ook enkel een kleine greep uit het gigantische aanbod aan stranden wat dit populaire Aziatische land heeft. Heb jij nog een tip met betrekking tot een mooi strand of unieke strandplaats? Plaats gerust een reactie met jouw favoriet!

Kijk hier voor meer reisinspiratie voor Thailand!


© Traveljunks 2021 | Alle rechten voorbehouden