Rots

3 inspirerende reisvideo’s van Sri Lanka

Sri Lanka is voor veel reizigers één van die Aziatische landen die ze niet als eerste bezoeken. Inspiratie voor een bezoek aan Sri Lanka is op internet voldoende te vinden. Tot de beste manieren om je op een reis naar het oude Ceylon voor te bereiden en inspiratie op te doen, behoort het bekijken van reisvideo’s van reizigers die je voorgingen naar Sri Lanka.

Inspirerende reisvideo’s van Sri Lanka

In deze editie staan 3 zeer inspirerende reisvideo’s over Srilankese eiland centraal. Sri Lanka is één van de meest bekende Aziatische landen onder strandliefhebbers. Het tot de verbeelding sprekende beeldmateriaal in deze reisvideo’s is gemaakt door reizigers, op reis door het overweldigende Sri Lanka. De vertoonde video’s nemen je mee op reis en laten je als kijker kennis maken met dit veelzijdige eiland. Zoals bij het bekijken van de video’s blijkt, heeft deze Aziatische parel meer dan alleen exotische stranden te bieden.

Srilankese veelzijdigheid

Sri Lanka is natuurlijk een strandbestemming bij uitstek, maar is ook het land van de weelderige tropische jungle en een rijke cultuur. Het vroegere Ceylon heeft talloze toeristische attracties en is enorm veelzijdig. Het land heeft bijna alles wat een reiziger zich maar kan wensen. Breng een bezoek aan Sigiriya in het centrum van land, ga olifanten spotten in Kaudulla National Park of doe een educatieve tour op een theeplantage. Dompel je onder in Srilankese cultuur en laat je keer op keer door de innemende bevolking verrassen. Het Srilankese eiland is een echte verrassing en staat bol van de highlights. Dit wil je als reiziger echt niet missen!

Wij hebben enorm genoten van deze schitterende beelden en voelen ons na het zien van deze video’s nog meer aangetrokken tot dit zeer speciale land.

Kijk mee en geniet van de pracht van dit bijzondere land!

https://vimeo.com/106337514

Check ook deze inspirerende reisvideo’s!