Barcelona in beeld

Met onze fotoserie “in beeld” tonen we foto’s van 5 plekken die iemand als eerste te binnen schieten als een plaatsnaam of land wordt genoemd. Ditmaal 5 foto’s van plekken die het eerst in me opkomen als ik aan het Spaanse Barcelona denk. Barcelona in beeld geeft vooral de grote toeristische trekpleisters van deze geweldige stad weer.

De toeristische highlights van Barcelona in beeld

Tijdens onze citytrip in het prachtige Barcelona bezochten we een week lang o.a. de vele toeristische highlights van deze prachtige stad. Barcelona mag dan wel een enorm toeristisch bolwerk zijn, maar dat doet niets af aan de charme van de Catalaanse hoofdstad. De stad leeft als geen andere en in het centrum heerst een enorme bedrijvigheid. We bezochten alle toeristische clichés van de stad. Denk hierbij o.a. aan de bekende La Rambla, de vele gebouwen en het Park Güell van Antoni Gaudí, Poble Espagnol en Montjuïc. De foto’s zijn voor mij een persoonlijke herinnering aan de stad en hierdoor kan ik haast bij elke foto wel een een verhaal vertellen. Omdat een foto meer zegt dan duizend woorden, laten we de foto’s van het vooral Catalaanse Barcelona in beeld voor zichzelf spreken.

Barcelona Tapas

De heerlijke Tapas

Barcelona Poble Espagnol

Het mooie Poble Espagnol

Barcelona Xurreria

De Xurreria met de heerlijke Churros

Barcelona Park Guell

De mega drukte bij Park Güell

De prachtig verlichte Casa Batlló

Ben je net als wij ook een fervent reiziger, fotografeer je veel op reis en heb je een fotoserie die je met ons zou willen delen? Stuur dan jouw fotoserie naar info et traveljunks punt nl of stuur ons een berichtje via het contactformulier op deze site.