lichtshow

De fantastische metropool Singapore in beeld

Alleen al bij het horen van de stadsnaam Singapore krijg je meteen beelden van een hypermoderne, ultraschone stad voor ogen. Niets is minder waar, want metropool Singapore oogt als een stad van de toekomst. Alles lijkt enorm schoon, uiterst georganiseerd en altijd goed overwogen. Singapore maakt alle vooroordelen waar, maar is toch meer dat dat alleen.

Beelden van metropool Singapore

Wanneer je als reiziger aankomt in Singapore weet je vanaf het eerste moment waar je aan toe bent. Alles is goed georganiseerd en het gehele hoe en wat is meteen duidelijk. De metropool Singapore voelt vanaf de eerste seconde veilig en heeft ondanks het klinische stadsbeeld een aangename sfeer. De stad leeft meer dan je zou verwachten, iets wat de grootste verrassing voor ons was. Kleurrijke buurten als Little India en China Town, maar ook het bruisende centrum en het flashy Marina Bay maken de stad zo uniek. Wellicht speelt het klinische imago de stad soms parten, maar tijdens een bezoek zal dat al snel naar de achtergrond verdwijnen.

Prullaria en eten

Een bezoek aan Singapore kan kort, maar mag ook best wat langer zijn. De stad heeft veel te bieden en is niet alleen maar moderne hightech en overpriced shopping malls. Tussen al de hoge torens van de business centra vind je tal van straatjes en steegjes waar de oude Singaporese flair te vinden is. In Little India, het Colonial district en China Town kun je je suf kopen aan toeristische prullaria, maar is ook de enorme keus aan heerlijk eten een hoofddoel van menig toerist. Ga te voet door deze delen van de stad en leer de onbekendere kant van deze Aziatische metropool kennen. Je zal verstelt staan van de diversiteit van deze beroemde metropool.

De foto’s van Singapore zijn voor ons een persoonlijke herinnering aan deze verrassende stad. Omdat een foto meer zegt dan duizend woorden, laten we de plaatjes van deze geweldig verrassende stad voor zichzelf spreken.

travel

lion

pool

Singapore

tempel

Museum

balloon

food

shopping

China Town

sunset

Marina Bay

Kijk hier voor meer reisinspiratie voor Singapore!