Review: Case Logic rugzak voor spiegelreflexcamera

Als ik reis mag mijn camera met bijbehorende lenzen niet ontbreken. Het vinden van een geschikte cameratas blijf ik ingewikkeld vinden. Ik heb al diverse tassen in mijn handen gehad, maar elke keer is het toch niet de tas die ik zoek. Ik had de hoop opgegeven totdat ik voor Traveljunks een review mocht schrijven over de DCB309 van Case Logic. Dit is een combitas voor de laptop en camera.

Case Logic fotorugzak in de test

Voor het schrijven van deze review heb ik de rugtas op verschillende momenten uitgeprobeerd en kan niet anders zeggen dan dat het een prettige rugtas is met héél véél opbergmogelijkheden. Ik kwam elke keer weer een nieuw vakje tegen. Zelfs aan de zijkant zit een vakje voor een flesje water. De tas heeft 3 delen, die je kan openen en sluiten met een rits. Nadat de tas dichtgeritst is kan je deze ook nog eens sluiten met een gesp aan de zijkant.

DCB309

In de achterste gedeelte kan je een laptop opbergen. Zelf neem ik zelden een laptop mee op reis. Daarom vind ik dit gedeelte ideaal om bijvoorbeeld nog een warme trui mee te nemen. In het middelste gedeelte kan ik mijn camera kwijt, met twee lenzen en de batterijoplader. Ook heb ik nog ruimte voor de 50mm lens die nog op mijn verlanglijstje staat. In dit gedeelte van de tas heb je vakjes met een rits waar ik de schoonmaakdoekjes en kabels kan opbergen. En het voorste vakje gebruik ik voor mijn reisgids en notitieboekje wat nooit ontbreekt op reis. Last but not least, bij slecht weer trek je de regenhoes (die aan de achterkant in een vakje met een rits zit) makkelijk over de tas.

rugzak

Conclusie

Ik heb mijn ideale reistas gevonden, alles kan mee in 1 tas. Hoe geweldig is dat! Waarschijnlijk zal ik deze tas vooral gebruiken voor langere vakanties. Voor korte citytrips, dan neem ik vaak minder camera apparatuur mee, zal ik deze tas niet snel gebruiken. Dan vind ik de tas toch iets te groot.

travel

Winactie Case Logic fotorugzak = Gesloten!

Wij mogen één zo’n handige fotorugzak van Case Logic aan één van onze lezers weggeven. Wil jij graag kans maken op zo’n handige rugzak voor je fotoapparatuur? Schrijf in een korte reactie onder dit artikel waarom jij hem zou willen winnen en wie weet is deze tas binnenkort van jou. De actie liep t/m vrijdag 20 januari 2017. Winnaar van de rugzak is Joyce (reactie #8)


© Traveljunks 2021 | Alle rechten voorbehouden