Uitgerust vertrekken met Park sleep fly

Stress voor vertrek zal de meeste reiziger bekend voorkomen. Vooral als vluchten op ongelukkige tijdstippen vertrekken kan de start van de vakantie nogal gepaard gaan met wat nervositeit. Zou het niet mooi zijn om zonder al teveel gedoe aan de aanstaande reis te beginnen?

Stressvrij op reis met park sleep fly

Op weg naar de airport in de file staan. Treinen die enorme vertraging hebben. Extra veiligheidscontroles op de luchthaven die veel tijd kosten. Allemaal horror scenario’s die reizigers dwars kunnen zitten en periodiek slapeloze nachten veroorzaken. Het is volgens de reclameslogans van de diverse hotelketens rondom de internationale luchthavens te vermijden. Gewoon een arrangementje ‘park sleep fly’ nemen prijkt op de billboards.

Park Sleep Fly

Vergelijk de aanbiedingen

Dit jaar was onze vlucht vanaf Schiphol naar het Australische Perth in de loop van de ochtend. Niets mis mee zou je zeggen, maar vanuit Limburg kan dit een ander verhaal zijn. Op internet hebben we de verschillende arrangementen en aanbiedingen van de diverse hotelketens vergeleken. We moesten een maand parkeren, wat bij de meesten niet standaard in het pakket zit. Parkeerdagen bijboeken is meestal mogelijk, maar kan onder de streep best wat uitmaken in prijs. Vergelijk dit dus goed! Wij hebben uiteindelijk voor Van der Valk’s Hotel Schiphol gekozen, waar een maand parkeren in het arrangement zit. Het hotel ligt op zo’n 10 minuten rijden van de terminal, waar je het grootste deel van de dag elke 20 minuten van de beschikbare pendelbus gebruik van kunt maken.

Travel

conclusie

Of een dergelijk arrangement de moeite waard is? Ons vakantiegevoel begon al de dag voor vertrek. Op ons gemak naar het hotel en geen gedoe met files. Heerlijk uitgerust opstaan en genieten van een uitgebreid ontbijtbuffet. Relaxed met de stipte pendelbus naar de terminal en geen gedoe met parkeren meer hebben. Na de reis bij de terminal opgehaald worden door diezelfde pendelbus en naar het hotel waar je auto staat gebracht worden. Ja het was zeker de moeite waard en we gaan in de toekomst zeker nog eens van deze optie gebruik maken! Het was bovendien iets goedkoper dan alleen het reguliere lang parkeren. Da’s mooi meegenomen!

Btw: wij betaalden zelf ons arrangement, dus is bovenstaande ook echt onze eigen mening ­čÖé


┬ę Traveljunks 2021 | Alle rechten voorbehouden