Eindelijk is het dan zover. De nieuwe versie van onze website is vanaf vandaag online te bewonderen. Waarom een nieuwe lay-out? En waarom een nieuw logo? De site is de laatste 12 maanden in alle opzichten enorm gegroeid. Wij vonden dat het daarom tijd was voor vernieuwing van Traveljunks, dat meer en meer een reismagazine met meerdere reisbloggers aan het worden is.

Van reisblog naar reismagazine

Waarom hebben we de vertrouwde lay-out gewijzigd? De oude lay-out was te beperkt voor datgene wat we met Traveljunks willen. Traveljunks is niet meer alleen ons ding, maar er schrijft ondertussen een vast team aan reizigers voor de site. Dat is meteen de hoofdreden voor de nieuwe homepage en opbouw van de site, want nu zijn alle reisverhalen duidelijk “gebranded” met de naam en afbeelding van de reisblogger.

flip flop kompas

Van flip flops naar een kompas

Tjah.., die flip flops dragen we nog steeds als we op reis zijn (en ook thuis 😉 ), maar de doelgroep van Traveljunks is het afgelopen jaar veel breder geworden. Het zijn niet meer alleen de backpackers en laid-back reizigers die Traveljunks bezoeken, want de leeftijd en interesse van onze lezers is zeer uiteenlopend geworden. Waarom een kompas als logo? Het kompas is alleszeggend voor ons als reiziger. Het kompas wijst reizigers al eeuwen de weg, iets wat wij met ons online reismagazine ook graag willen doen.

De site zal niet meteen klaar zijn en er zal in het begin ook vaker iets niet helemaal goed werken. Toch proberen we de nieuwe site zo snel mogelijk op de rit te krijgen en hopen dat we reizigers kunnen blijven inspireren met mooie reisverhalen en prachtige foto’s van ons team van reisbloggers!

We zijn benieuwd wat jij van de site vindt, dus reageer gerust als je op- of aanmerkingen hebt!