airbnb

Goedkoop overnachten met Airbnb

Als je vaak reist kan het nogal een dure hobby worden, maar ook met een beperkt budget kun je mooie reisjes maken. Het besparen van kosten kun je op diverse manieren. Denk hierbij aan het boeken van goedkope last minute tickets, het gebruik maken van openbaar vervoer en het slapen in goedkope hostels. Vooral dat laatste vinden wij nogal een minpunt, maar met Airbnb kun je ook met een beperkt budget comfortabel overnachten.

Gratis 25 Euro reistegoed bij Airbnb

Tijdens onze zoektocht naar leuke plekjes om te overnachten tijdens onze volgende reis, bleken veel plekken boven ons budget te liggen. Een coole plek om te overnachten is leuk, maar om er meteen een fortuin aan uit te geven gaat ons wat ver. Wij doen met dat geld liever andere leuke dingen. In eerste instantie sprak het concept van Airbnb ons niet zo aan, maar na een nader onderzoek op het altijd handige internet hebben we onze mening moeten bijstellen.

Bunkroom, studio of hotelkamer?

Of je nu bij iemand in huis wil slapen, of een complete hippe studio in het bruisende centrum van een grote stad zou willen huren, via Airbnb kun je het allemaal vinden. De site is overzichtelijk, en is uitgerust met diverse handige zoekhulpmiddelen en filters. Tevens kunnen gasten beoordelingen op de site achterlaten, zodat je vooraf een goed idee krijgt van wat je ervan kunt verwachten. Binnen no time hadden wij een aantal leuke plekken gevonden in diverse Australische steden, voor een prijs die beduidend lager lag dan die van hotels en b&b’s in dezelfde buurt.

30 Euro voor nieuwe leden

Wil jij ook niet teveel uitgeven voor een overnachting en via Airbnb boeken? Meld je dan als nieuw lid aan bij Airbnb en je hebt meteen een reistegoed van +/- 25 Euro op je account. Wie weet heb je daarmee al een gratis overnachting verdiend!

bedroom

airbnb