Cycle4Girls: een avontuurlijke fietstocht door het prachtige Vietnam!

Wil je een bijzondere reis maken en tegelijkertijd iets betekenen voor de lokale bevolking? Dan is dit je kans! Plan Nederland organiseert Cycle4Girls: een avontuurlijke fietstocht dwars door het Noorden van Vietnam voor een betere toekomst van meisjes daar.

Een onvergetelijk avontuur
In april 2016 organiseert Plan Nederland een fietstocht door Vietnam. Verleg je grenzen en daag jezelf uit door mee te fietsen met Cycle4Girls! De 300km lange fietstocht voert je door adembenemende landschappen in het Noorden van Vietnam. De fietstocht is een fysieke uitdaging door afstand, hoogteverschillen en klimaat maar met een goede voorbereiding door iedereen goed te doen. Tijdens deze 11-daagse reis fiets je door een prachtig berglandschap met uitgestrekte rijstvelden en traditionele dorpen en bergstammen. Op avontuurlijke wijze maak je kennis met de lokale tradities en de kleurrijke cultuur van Vietnam.

cycle4girls schoolplein

Draag bij aan een betere toekomst
Met Cycle4Girls ga je essentiële fondsen werven voor een betere toekomst voor meisjes in Vietnam. Meisjes worden ten opzichte van jongens namelijk vaak achtergesteld. Plan zorgt er voor dat meisjes in Vietnam toegang hebben tot o.a. onderwijs, gezonde voeding en schoon drinkwater. Zo kunnen ze in een veilige leefomgeving opgroeien tot sterke vrouwen. Tijdens deze unieke reis krijg je de kans om met eigen ogen te zien waar het door jou opgehaalde geld naar toe gaat. We bezoeken enkele projecten van Plan en tot slot zal je jouw sponsormeisje, haar familie en dorpsgenoten ontmoeten. In de toekomst kun je via persoonlijk contact met je sponsorkind updates krijgen uit het gebied dat je hebt bezocht.

Doe iets bijzonders en draag bij aan een betere toekomst voor meisjes in Vietnam! Enthousiast geworden? Kom naar de informatieavond op 13 oktober van 19.00 tot 21.00 uur in Amsterdam! Klik hier om meer informatie aan te vragen over Cycle4Girls.

cycle4girls rijstveld

cycle4girls huisjes