9 populairste Instagram foto’s van 2015

Tegen het einde van het jaar worden we op veel reisblogs overspoeld met jaaroverzichten en top weet-ik-veel lijstjes. Lijstjes zijn normaal gesproken niet zo ons ding, maar dit jaar maken we een uitzondering met onze Instagram foto’s.

Onze Bestnine Instagram foto’s

Instagram is de laatste jaren een van de populairste social media kanalen geworden en is zeer geliefd onder reisbloggers. Er bestaat al een aantal jaren een Traveljunks account, maar deze werd in eerste instantie alleen maar aangemaakt voor de handige filters…

Steeds vaker komen de meest fantastische reisfoto’s van reisbloggers voorbij. Soms direct op de Instagram-app, maar vaak worden de afbeeldingen ook vertoond op de website van de blogger zelf. Vanaf het begin van dit jaar zijn we de applicatie meer gaan gebruiken en hebben tijdens het reizen zelfs regelmatig foto’s gepost.

Ons “instagrammen” staat nog in de kinderschoenen, maar we willen jullie onze 9 meest populaire Instagramfoto’s van 2015 niet onthouden. Net als veel andere Instagrammers hebben we het boeketje met 9 foto’s op Insta-tijdlijn gepost en voorzien van de tag #bestnine2015 of #2015bestnine.

instagram

Volg jij ons al op Instagram? Check onze Insta Account hier! Heb jij een Intagram account? Deel je link gerust in een reactie onder deze blog 🙂