Europese Airbnb

10 zeer bijzondere Europese Airbnb adressen

De laatste jaren is het overnachten via Airbnb zeer populair geworden. Ook Europese Airbnb adressen schieten als paddestoelen tevoorschijn en geven ons reizigers nóg meer keuze als het op slapen aankomt. Het leukste aan deze vorm van overnachten is misschien nog wel dat je zo op zeer aparte locaties kunt verblijven.

Markante Europese Airbnb stekkies

In veel grote Europese steden is het concept een doorn in het oog van de hotelindustrie. Toch mogen wij als reizigers blij zijn met deze nog vrij nieuwe optie. Reizen is vaak niet goedkoop en hotelkamers zijn in de grote populaire steden vaak aan de prijzige kant. Deze formule biedt voor veel reizigers een uitkomst, want nu is slapen in veel grote steden een stuk voordeliger. Dat je voor dit zachtere prijsje dan ook nog eens in een origineel onderkomen zou kunnen slapen is natuurlijk mooi meegenomen.

Kasteeltoren

Natuurlijk geldt ook hier baas boven baas, want via de populaire site kun je de meest speciale verblijven boeken. We zijn op zoek gegaan naar de meest uiteenlopende locaties en gebouwen in Europa. Tot onze verrassing zijn er een bijzonder groot aantal Europese Airbnb adressen die een uitzondering op de norm zijn. Of je nu in een hip designpand, een vette lodge, of een oude kasteeltoren zou willen slapen, het is allemaal te boeken. Wij willen je 10 van de meest bijzondere adressen die we vonden natuurlijk niet onthouden.


Vette cabin in Akureyri IJsland


Ga aan boord van dit jacht bij Mallorca Spanje


Slaap in dit historische kasteel in Cumbria Engeland


Klim in deze boomhut in Andalusië Spanje


Ervaar de vele hoeken van een kubuswoning in Rotterdam


Wonen in een grotwoning van de lokale vissers op Oia Griekenland


Overnachten in deze gave dome in de natuur van Facinas Spanje


Slapen in dit hippe industriële gebouw in Berlijn Duitsland


Verblijf op deze sprookjesachtige locatie in Westhall Engeland


Ga aan boord van dit drijvende huis in Amsterdam

Verdien 25 Euro reistegoed als nieuw Airbnb lid!

Wil jij ook een overnachting via Airbnb boeken? Wij mogen aan alle nieuwe leden 25 Euro reistegoed weggeven, als ze zich als nieuw Airbnb-lid aanmelden. Da’s toch geweldig!

Benieuwd hoe onze eerste bevindingen met Airbnb waren? Wij namen afgelopen jaar in Australië de proef op de som in enkele Airbnb’s. Heb jij nog tips met ongewone Europese Airbnb adresjes?

De gebruikte foto’s zijn eigendom van de verhuurders en Airbnb!