Als ik op reis ben mag mijn iPod met mijn favoriete muziek niet ontbreken. Onlangs werd ik gevraagd of ik een travel speaker wilde testen. Omdat een outdoor trip naar Oostenrijk voor de deur stond, leek het me wel een goed idee om de speaker daar te testen.

Vette tunes uit een hockey puck

Na het uitpakken van de speaker dacht ik even dat ik een ijshockey puck had gekregen, maar het bleek toch echt een luidspreker te zijn. De in militair groen uitgevoerde Voombox voelt stevig aan en ziet er met de dikke kunststof afwerking lekker stoer uit. De dikke knoppen zitten duidelijk aan de zijkant en kunnen zelfs met handschoenen worden bediend. Volgens de beschrijving is ‘ie waterproof, dus is de speaker ook bestand tegen stof.

Voombox iphone

Lekker buiten van je favoriete muziek genieten

Omdat ik een man ben, lees ik de beschrijving natuurlijk niet eerst door.. Blijkbaar is dat iets waar men bij Divoom al rekening mee had gehouden. Ik druk op de stand-by knop, zet bij mijn iPhone de bluetooth aan en laat een lekker stukje pleuris herrie afspelen. Tot mijn schrik, en dat van de gasten in de hotelkamer naast me, komt er meteen een flinke portie lawaai uit de luidspreker. Yes! Idiot proof! Ik blij, en de buren hopelijk ook..

De Voombox werkt makkelijk en het geluid is boven verwachting goed voor zo’n compact apparaat. De in diverse kleuren verkrijgbare Divoom bluetooth speakers zijn al te koop vanaf 39 Euro. Laat de volgende reis maar komen!