Jaktogo handige vinding op teveel handbagage

Veel luchtvaartmaatschappijen kunnen moeilijk doen over je handbagage en laten je flink betalen voor je extra kilo’s aan bagage. Voor reizigers die het beu zijn om telkens weer die toeslagen te moeten betalen is er nu een handige oplossing van Nederlandse bodem, de Jaktogo! De bedenker John Power heeft een tas ontworpen waarmee je gratis tot zo’n vijftien extra kilo bagage mee kunt nemen tijdens je vlucht.

<.h2>Met de Jaktogo op reis

John Power uit Breda moet zelf voor zijn werk zeker twee keer per week vliegen. Bij het inchecken bij de meeste low-cost vliegmaatschappijen ontstaan er al te vaak discussies over de teveel kilo’s of formaten van handkoffers die de reizigers bij zich hebben. John was het zat en de beruchte ‘tas-jas’ oftewel ‘Jaktogo’ werd geboren.

Jas en tas

Hoe werkt het? Tijdens het inchecken draag je de Jaktogo als jas. De handige mantel beschikt maar liefst over veertien zakken waarin je tot 15 kilo extra kwijt kunt. Ook het wegbergen van een laptop vormt geen probleem voor de Jaktogo. De jas is bovendien tegelijkertijd een tas: dankzij het speciale ontwerp kun je het geheel aantrekken, maar ook opvouwen tot schoudertas nadien.

Toeslagen besparen

Volgens uitvinder John Power kan je door de jas al snel 35 euro bagagetoeslag uitsparen bij Ryanair. Die toeslag betaal je normaal voor een koffer of alles boven de tien kilo handbagage. Maar er zijn geen regels over het gewicht van een jas.

Kijk voor meer informatie op de website van Jaktogo, waar tot eind februari een korting wordt gegeven.


© Traveljunks 2021 | Alle rechten voorbehouden