Je kent het wel, de rusteloosheid en het niet kunnen slapen vanwege de vele geluiden tijdens een vlucht. Vooral het lawaai en de luchtdruk in het vliegtuig zijn voor veel passagiers de grootste problemen. Hierdoor kan men vaak de slaap niet kan vatten, of krijgt men last van oorpijn. Een setje deugdelijke oordoppen kan bij dergelijke ongemakken een uitkomst bieden.

Test met de Flyfit oordoppen

Tijdens onze laatste vlucht van Brussel naar Ho Chi Minh hebben we de Flyfit oordoppen van Alpine uitvoerig getest. Ik kende het merk al van de MotoSafe oordoppen, welke ik al enkele jaren met tevredenheid gebruik tijdens langere ritten op de snelweg.

flyfit earplugs

Verpakking:

De oordoppen worden geleverd in een handig kunststof doosje. In de verpakking vind je 2 oordoppen en een handig hulpmiddel om de oordoppen in te pluggen. Je kunt ook een extra praktische travelbox bestellen, die je met een sleutelring aan je rugzak of sleutelbos kunt bevestigen.

Gebruik:

De oordoppen voelen prettig aan en zijn na het inpluggen haast niet te zien. Het hulpmiddel is handig voor mensen met grove vingers, want hiermee plug je de oordoppen gemakkelijk in. Na het inbrengen valt het meeste omgevingsgeluid weg, maar heb je niet het gevoel compleet afgesloten te worden. Tijdens het opstijgen en dalen is er een merkbaar verschil m.b.t. de drukverschijnselen in de oren, wat ik als bijzonder positief heb ervaren. Tijdens de vlucht heb ik ze tijdens de periode dat ik wilde slapen ook gebruikt, wat door de merkbaar minder bijgeluiden een stuk beter lukte als zonder de doppen.

Conclusie:

We hebben de oordoppen met volle tevredenheid getest en nemen ze tijdens toekomstige vluchten weer mee. Vooral het makkelijker kunnen slapen vonden wij een groot voordeel van de oordoppen.

Winactie

Wil jij gratis zo’n fijne Flyfit Earplugs van Alpine ontvangen? Like dan de Facebookpagina van Alpine en onze Traveljunks Facebookpagina en laat hieronder in een reactie weten waarom jij deze oordoppen graag zou ontvangen. Wie weet ontvang jij binnenkort zo’n fijne set oordoppen thuis.

De actie was geldig t/m donderdag 18 december! De winnaar van de Earplug set van Flyfit is geworden: Harold Ickenroth.
© Kopfoto Alpine.nl