Review: Backpackkit

Gedurende de jaren dat ik reis heb ik een behoorlijke verzameling aan reisartikelen en reisgadgets opgebouwd. Een lakenzak en een wereldstekker zijn bijvoorbeeld reisspullen die de meeste reizigers en backpackers standaard in hun bagage hebben. Toch komt het nog wel eens voor dat ik iets vergeet mee te nemen op reis. Hoe weet je als startende reiziger wat je allemaal nodig hebt op reis? De Backpack kit is naar eigen zeggen hiervoor dé oplossing.

De Backpackkit onder de loep

Wij namen de proef op de som en bestelden het Basispakket met 21 reisproducten. Een dag na bestellen nemen we het pakket in ontvangst en pakken de backpackkit snel uit. Alles is goed verpakt en in de doos is een brochure met een duidelijke artikelbeschrijving opgenomen. Tussen de producten valt ons niets op wat we niet zouden kunnen gebruiken tijdens het reizen. Veel van de geleverde artikelen hadden we al, maar waren deels ook al een tijdje aan vervanging toe. De producten zijn van goede kwaliteit en een groot deel is van het Backpackkit logo voorzien. Mis ik nog iets in deze set? Niet echt, al zou het eerste waar ik het mee zou aanvullen een rol duct tape zijn.

Inhoud van de Backpackkit:

EHBO kit
Reishanddoek klein
Reishanddoek groot
Toilettas
Waszak
Reisslot
Slaapsetje
Zaklamp
Zeep
Carabiner
Wereldstekker
Moneybelt
Paspoorthoesje
Telefoonhoes
Poncho
Zakmes
Waterzak
Daypack
Bestek
Waterfles
Touw

Backpackkit inhoud

Conclusie
We mogen concluderen dat de Backpackkit een zeer handige oplossing is voor elke reiziger. Niet alleen voor beginnende backpackers, maar ook de wat meer gevorderde reizigers als wij kunnen deze set zeer waarderen. Het grootste pluspunt van de Backpackkit is dat je haast niets essentieels kunt vergeten, iets wat je voor een relatief laag bedrag kunt vermijden. Is ons nog een nadeel aan deze kit opgevallen? Niet meteen, want je kunt na aankoop hooguit een artikel wat je al had dubbel in bezit hebben. En mis je iets in deze set, dan kun je uit tal van handige toevoegingen kiezen om je kit uit te breiden.

Korting op Backpackkit voor lezers van Traveljunks!

Mocht je interesse in een Backpackkit hebben, dan kunnen wij je nog een korting van € 5,00 bieden. Voer bij het invullen van het bestelformulier de kortingscodeTraveljunks” in en geniet van een eenmalige korting van € 5,00 op de Backpackkit.

Backpackkit globe


© Traveljunks 2021 | Alle rechten voorbehouden