Traveljunks werd in 2008 door Robert opgericht als persoonlijk blog, om regelmatig verslag te doen van de vele verre reizen en citytrips, welke hij samen met zijn vriendin maakt. Sinds de vernieuwing in 2014 is de opzet van deze site breder en willen we reizigers informatieve en leuke reis gerelateerde artikelen aanbieden, maar reizigers ook inspireren. Op Traveljunks.nl schrijven we hoofdzakelijk over individueel en aktief reizen, roadtrippen en outdoor-activiteiten, schrijven we beoordelingen over leuke en minder leuke slaapplekken, bespreken we reisboeken en reisgerelateerde producten en plaatsen we interviews met andere reislustigen en met reisfanaten die werkzaam zijn in de reiswereld.

Samenwerken? Kijk dan eerst op deze informatiepagina!

Robert

Founder | Blogger

Robert is een ouderwetse reiziger, die sinds zijn achttiende de wereld ontdekt. Zijn favoriete vervoermiddel is de motor, is niet vies van handige gadgets en heeft een hekel aan bunkrooms.

Ingrid

Redactie | Blogger

Sinds haar jeugd heeft Ingrid een grote passie voor Zweden en heeft ze haar "tweede thuis" inmiddels meer dan tien keer bezocht. Haar eerste verre bestemming was Mexico.

Iraida

Travelblogger

Door de reizen die ik maak, maak ik kennis met diverse culturen en gewoontes, geniet ik van het natuurschoon, verbreed ik mijn horizon en leer ik mezelf kennen.

Lisanne

Travelblogger

Als jong meisje kon ik al uren turen naar een wereldkaart en dromen over verre bestemmingen. Reizen is mijn passie, maar erover schrijven vind ik net zo leuk en deel zo graag mijn reiservaringen.

Renzo

Travelblogger

M'n eerste verre reis was naar de V.S. Eerst acht weken werken op een zomerkamp en erna nog een week in New York. Toen had ik het reisvirus inmiddels opgelopen. Een virus dat ik koester.

Veerle

Travelblogger

Op mijn 18e ben ik begonnen met reizen en ik ben niet gestopt: er staan inmiddels 52 landen op mijn naam. Tijdens reizen beleef ik ultieme vrijheid en de lokale ontmoetingen vind ik het aller mooiste!

Anna

Travelblogger

Vanuit mijn woonplaats Curaçao besteed ik al mijn vrije dagen om de mooiste reizen te maken in de omgeving. En dan vooral niet om aan het strand te liggen, dat doe ik thuis wel weer!

Kim

Travelblogger

Mijn eerste 'verre reis' maakte ik toen ik net 20 jaar was, samen met een vriendin naar Vietnam. Vanaf dat moment wilde ik zoveel mogelijk van de wereld gaan zien. Ik moet zeggen: ik ben prima op weg!

Maaike

Travelblogger

’Het backpacken en van de gebaande paden gaan heb ik vanaf jongs af aan al meegekregen van mijn ouders. Met de jaren is de reislust alleen maar gegroeid en ga ik zoveel mogelijk op avontuur!

Marleen

Reisfotograaf | Blogger

Marleen reed de Amsterdam - Dakar en wil alleen nog maar reizen. Marleen besloot om een jaar lang bij mensen thuis te overnachten om het gevoel van ‘thuis’ te fotograferen.

Paul van Hooff

Motorreiziger | Avonturier

Een jaar lang trek ik door Europa, Turkije, Iran, Turkmenistan, Kazachstan, Kirgizstan, Mongolië, Siberië, om in de stad Magadan de oversteek te maken naar het land van de Rijzende Zon

Rachel

Travelblogger

Sinds mijn reis naar Indonesië ben ik bevangen door het reisvirus. Het gevoel dat een nieuwe bestemming je geeft! De bucket list is eindeloos; het reisbloed kruipt tenslotte waar 't niet gaan kan..

Michèle

Travelblogger

Van jongs af aan ben ik aan het reizen; dichtbij, ver weg… het maakt mij niet uit. Ik leef als een gypsy en mijn passie is Latijns-Amerika. Al 13 jaar lang ben ik hier op ontdekkingstocht.

Edith

Travelblogger

Voor mijn negende verjaardag kreeg ik van mijn ouders een atlas cadeau. Vanaf toen was het duidelijk: reizen is mijn ding. Vreemde talen, culturen, de wereld ontdekken.

Heleen

Travelblogger

Al op vroege leeftijd met het Engeland-virus geïnfecteerd. Mocht al heel wat trips door haar favoriete bestemming maken en liep zelfs stage bij het Historic Environment Scotland

Inge-Borg

Travelblogger

Ik reis zonder plan want mijn motto is; no plan is the best plan! Dit motto heeft mij op de meest bijzondere plekken gebracht. Ik heb bijna heel Zuidoost-Azië gezien, en ben nog lang niet klaar met ontdekken.

Lien

Travelblogger

Mijn reizen zijn van lange duur, zelfs al ben ik maar voor even weg. Het is de voorpret: het plannen, het dromen - vervolgens het reizen en het ontdekken - en tenslotte het nagenieten

Renate

Travelblogger

Meer van de wereld zien, mij laten verbluffen door adembenemende natuur, onderweg niemand tegenkomen, of je volledig mengen in de cultuur. Ik wil het allemaal, en overal!