Reisbloggers, avonturiers en roadtrippers

Over Traveljunks

travel – roadtrip – adventure

Over Traveljunks

Traveljunks werd in 2008 door mij, Robert, opgericht als persoonlijk reisblog, om regelmatig verslag te doen van de vele verre reizen en citytrips, welke ik samen met mijn partner maak. We reizen zelden georganiseerd en plannen en organiseren onze trips steevast zelf. Er is niets mooiers dan op eigen houtje een nieuwe bestemming te ontdekken.

In de loop der jaren is de site vaker vernieuwd. Naast diverse gastblogs, om de opzet van de site breder te maken, kun je op de site interviews met meer dan 100 inspirerende reizigers vinden. Tegenwoordig publiceren nog maar sporadisch gastbloggers op Traveljunks  en ligt de focus meer op het schrijven over eigen roadtrips en avontuurlijke reizen.

Op Traveljunks kun je naast genoemde thema’s ook andere zaken die met reizen te maken hebben vinden. Zo nu en dan komt een beoordeling over een leuke en minder leuke slaapplek voorbij, wordt een reisboek of een reisgerelateerd product besproken en kun je een kritisch artikel lezen over wat is opgevallen tijdens het reizen.

Reviews & samenwerkingen

Alle reizen op Traveljunks zijn door ons zelf betaald, maar soms kan er een gesponsord element in zitten. Ondanks dat bepalen wij altijd zelf welke bestemming wij bezoeken en hoe ons programma er uitziet. Ook het testen van producten doen wij alleen als we het product echt nodig hebben. Bij ons dus geen zolder vol met gratis wandelschoenen en rugzakken, alleen omdat ze ‘gratis’ waren! Beoordelingen van reizen of producten laten we niet redigeren en  advertorials plaatsen we ook niet. Wij bepalen altijd zelf wat op onze site komt!

Mocht je met ons willen samenwerken of wil je iets van ons weten, neem dan gerust contact met ons op!

Meest gelezen Traveljunks


Robert

Reisblogger & roadtripper

Reist al meer dan 30 jaar de wereld over

Robert is een ouderwetse reiziger, die sinds zijn achttiende op eigen houtje de wereld ontdekt. Zijn favoriete vervoermiddel is de motor, is niet vies van handige gadgets en heeft een hekel aan bunkrooms.

Ingrid

Globetrotter & Zwedenfan

Ziet Zweden als haar tweede thuis

Sinds haar jeugd heeft Ingrid een grote passie voor Zweden en heeft ze haar “tweede thuis” inmiddels meer dan tien keer bezocht. Haar eerste verre bestemming was Mexico en haar favoriete stad is Stockholm.

Anna

Wereldburger & Blogger

Gek op  verre bestemmingen en meerdaagse hikes

Vanuit haar woonplaats Barcelona besteed Anna al haar vrije dagen om de mooiste reizen te maken in de omgeving en de rest van de wereld. En dan vooral niet om aan het strand te liggen, dat doe ik thuis wel weer!

Iraida

Blogger & Instagrammer

Globetrotter met een bak reiservaring

Door de reizen die ze maakt, maakt globetrotter Iraida kennis met diverse culturen en gewoontes, geniet ze van het vele natuurschoon, verbreed ze haar horizon en leert ze zichzelf kennen.

Paul

Motorreiziger & schrijver

Altijd onderweg met zijn trouwe reisgenoot Guus

Op zijn oude Moto Guzzi reed Paul van de meest noordelijke plaats van Alaska naar de meest zuidelijke punt van Patagonië en van Amsterdam naar Tokyo. Voor deze avonturier is vooral de reis het doel.

Ben jij een echte Traveljunk?

Ben jij een fervent reiziger of roadtripper en zou je graag je mooiste verhalen en foto’s met ons willen delen? Neem contact met ons op en misschien sta jouw reiservaringen binnenkort ook op deze site!

Noorse landschappen

Lysefjord

Grootse fjord
Panorama Lysefjord

Lysefjord

Immense vergezichten
Fjorden hike

Trollstigen

Prachtige hikes

© Traveljunks 2022 | Alle rechten voorbehouden