Family Challenge voor SOS Kinderdorpen Oeganda

Ben je sportief en avontuurlijk aangelegd? En wordt het niet weer eens tijd om de banden met je familie aan te halen? Meld je dan aan voor de SOS Family Challenge – Brothers & Sisters edition – van SOS Kinderdorpen en ga samen letterlijk door pieken en dalen tijdens een trekking door het Rwenzori gebergte, ook wel de ‘Mountains of the Moon’ genoemd. SOS Family Challenge: een ervaring om nooit meer te vergeten.

Voor SOS Kinderdorpen door het Rwenzori gebergte

De uitdagende challenge leidt je door de wondere wereld van prachtige valleien, langs kristalheldere bergmeren en mistige bossen. Je doorkruist verschillende vegetatiezones variërend van tropische regenwouden tot aan bamboebossen terwijl je zicht hebt op de indrukwekkende, eeuwig besneeuwde bergtoppen.

SOS Kinderdorpen

Kom in actie voor kinderen in Oeganda

Met deze sportieve prestatie werf je fondsen voor kinderen in Oeganda. Kinderen zonder familie en kinderen die dreigen deze zorg te verliezen. In Oeganda groeit 1 op de 7 kinderen op zonder familie. SOS Kinderdorpen is sinds 1991 actief in Oeganda. De organisatie heeft er vier kinderdorpen. Hier worden kinderen opgevangen die de zorg van hun ouders zijn verloren. Via familieversterkende programma’s is SOS ook actief in gemeenschappen waar ze kwetsbare families ondersteunen in de zorg voor hun kinderen. Het bijzondere van deze challenge is dat je in Oeganda met eigen ogen kunt zien hoe jullie het verschil hebben gemaakt; je bezoekt namelijk verschillende SOS projecten.

Oeganda

Meer weten of direct inschrijven?

Enthousiast geworden en wil je meehelpen aan een betere toekomst voor kinderen in Oeganda? De inschrijvingen voor de SOS Family Challenge – Brothers & Sisters edition zijn geopend! Willen je meer weten? Kom dan samen met je broer of zus naar één van de informatieavonden en laat je overtuigen om de uitdaging aan te gaan.

SOS Kinderdorpen

Schrijf je hier in

woensdag 3 mei – 19:00 – Utrecht (Lazuli, Oudegracht 243)
maandag 15 mei – 19:00 – Den Haag (The Student Hotel, Hoefkade 9)
maandag 29 mei – 19:00 – Amsterdam (SOS Kinderdorpen, Maassluisstraat 2)

Cause

Vraag hier vrijblijvend informatie aan over jullie SOS Family Challenge of bezoek de website van SOS Kinderdorpen!

Check ook dit filmpje!

Dit is een artikel in samenwerking met SOS Kinderdorpen. Rechten van alle afbeeldingen zijn van SOS Kinderdorpen.


© Traveljunks 2021 | Alle rechten voorbehouden