San Juan del Sur in beeld

Met onze fotoserie “in beeld” tonen we foto’s van 5 plekken die iemand als eerste te binnen schieten als een plaatsnaam of land wordt genoemd. Ditmaal 5 foto’s van plekken die het eerst in me opkomen als ik aan het Nicaraguaanse San Juan del Sur denk. San Juan del Sur in beeld geeft vooral de enorme relaxte vibe van deze prettige Nicaraguaanse strandplaats weer.

Het relaxte van San Juan del Sur in beeld

Tijdens onze reis door het prachtige Nicaragua bezochten we de strandplaats San Juan del Sur voor enkele dagen. San Juan del Sur lijkt op het eerste moment een beetje saai, maar laat dat nou net de charme van deze prettige badplaats zijn. De wat loom aandoende sfeer van het plaatsje pak je als bezoeker al snel op. Naast een beetje lummelen, wat zwemmen in de verfrissende zee en de nodige drankjes aan een strandbar nuttigen lijkt San Juan del Sur niet zoveel te bieden. Toch hebben we ook van de prachtige omgeving genoten, want er zijn te voet gemakkelijk wat mooie plekjes in de omgeving te bezoeken. De foto’s zijn voor mij een persoonlijke herinnering aan dit relaxte plaatsje. Omdat een foto meer zegt dan duizend woorden, laten we de foto’s van het Nicaraguaanse San Juan del Sur in beeld voor zichzelf spreken.

San Juan del Sur sunset

De prachtige zonsondergang aan het strand

San Juan del Sur huisje

De vele bontgekleurde huisjes

San Juan del Sur cerveza

De diverse lekkere biertjes

San Juan del Sur bus

De talloze oude Blue Bird bussen

Overzicht van de plaats vanaf de heuvels

Ben je net als wij ook een fervent reiziger, fotografeer je veel op reis en heb je een fotoserie die je met ons zou willen delen? Stuur dan jouw fotoserie naar info et traveljunks punt nl of stuur ons een berichtje via het contactformulier op deze site.


© Traveljunks 2021 | Alle rechten voorbehouden