Masaya in beeld

Met onze fotoserie “in beeld” tonen we foto’s van 5 plekken die iemand als eerste te binnen schieten als een plaatsnaam of land wordt genoemd. Ditmaal 5 foto’s van plekken die het eerst in me opkomen als ik aan het Nicaraguaanse Masaya denk. Masaya in beeld geeft vooral het dagelijkse leven van deze stad weer.

Het verrassende Masaya in beeld

Tijdens onze reis door het prachtige Nicaragua bezochten we de stad Masaya voor enkele dagen. Masaya wordt vooral vanuit Granada bezocht voor een dagtour naar de gelijknamige vulkaan en de bekende handwerkmarkt in de stad. Masaya doet op de eerste blik nogal gewoontjes aan, maar dat is juist het charmante van deze stad. Het bijna dorpse gevoel overheerst en buiten de markt zijn er weinig plekken met toeristen te vinden. Wij hebben ons enkele dagen laten meesleuren in het alledaagse leven in dit verrassend leuk provinciestadje. De foto’s zijn voor mij een persoonlijke herinnering aan de stad en hierdoor kan ik haast bij elke foto wel een een verhaal vertellen. Omdat een foto meer zegt dan duizend woorden, laten we de foto’s van het Nicaraguaanse Masaya in beeld voor zichzelf spreken.

Masaya markt

De bekende muur van de handwerkmarkt

Masaya processie

Één van de vele processies in Masaya

Masaya winkel

Typische buitenwinkel in het centrum van Masaya

Masaya dans robleto

Dansgroepen tijdens het festival in ons verblijf

Folklore tijdens het jaarlijkse dansfestival

Ben je net als wij ook een fervent reiziger, fotografeer je veel op reis en heb je een fotoserie die je met ons zou willen delen? Stuur dan jouw fotoserie naar info et traveljunks punt nl of stuur ons een berichtje via het contactformulier op deze site.


© Traveljunks 2021 | Alle rechten voorbehouden