Isla de Ometepe in beeld

Met onze fotoserie “in beeld” tonen we foto’s van 5 plekken die iemand als eerste te binnen schieten als een plaatsnaam of land wordt genoemd. Ditmaal 5 foto’s van plekken die het eerst in me opkomen als ik aan het Nicaraguaanse Isla de Ometepe denk. Isla de Ometepe in beeld geeft de kleurrijke, maar ook de verrassende aspecten van dit geweldig mooie weer.

De diversiteit van Isla de Ometepe in beeld

Tijdens onze reis door het prachtige Nicaragua zijn we een aantal dagen op het mooie Isla de Ometepe geweest. Isla de Ometepe wordt gevormd door de vulkanen Concepción en Maderas, die vanuit bijna elk punt van het eiland zichtbaar zijn. Isla de Ometepe is ondanks het toerisme verrassend rustig. We bezochten alle uithoeken van het eiland op de motor en kwamen daardoor op de meest afgelegen plekken uit. De prachtige natuur, de paar kleine plaatsjes op het eiland, de uiterst vriendelijke bewoners en het heerlijke verblijf zijn enkele punten die meteen in me opkomen als ik aan dit eiland denk, maar er is natuurlijk veel meer. De foto’s zijn voor mij een persoonlijke herinnering aan de stad en hierdoor kan ik haast bij elke foto wel een een verhaal vertellen. Omdat een foto meer zegt dan duizend woorden, laten we de foto’s van het Nicaraguaanse Isla de Ometepe in beeld voor zichzelf spreken.

Isla de Ometepe juice bar

Een juice bar ergens aan de waterkant van Ometepe

Isla de Ometepe huis

Eén van de vele fotogenieke huisjes op het eiland

Isla de Ometepe vee

Enkele van de vele koeien die we troffen tijdens het wandelen

Isla de Ometepe Cornerhouse

De Cornerhouse waar we sliepen en elke morgen een waanzinnig goed ontbijt aten

De vulkanen Concepción en Maderas

Ben je net als wij ook een fervent reiziger, fotografeer je veel op reis en heb je een fotoserie die je met ons zou willen delen? Stuur dan jouw fotoserie naar info et traveljunks punt nl of stuur ons een berichtje via het contactformulier op deze site.


© Traveljunks 2021 | Alle rechten voorbehouden