Hotel Terrasol Granada

Tijdens onze reis door Nicaragua eind 2012 hebben we beide keren tijdens ons verblijf in Granada overnacht in Hotel Terrasol Granada. Hotel Terrasol is gelegen aan de rand van het centrum van Granada, enkele straten van het centrale plein van het historische stadscentrum.

We hebben een fantastische tijd gehad tijdens ons verblijf. De eigenaren, Katya en Victor, zijn ontzettend gastvrije en vriendelijke mensen. Meteen bij aankomst krijg je een gevoel van thuiskomen, wat vooral na een lange vlucht zeer aangenaam is. Ze hebben tips over bezienswaardigheden in en rondom de stad in overvloed, welke ze maar al te graag met je delen. Reserveringen voor taxis of een reservering bij een hotel of guesthouse in een andere plaats nemen ze graag van je over, zodat je als reiziger je tijd kunt nemen met genieten van de stad. Zelden een aantal dagen zo weinig zelf hoeven regelen. Wat een luxe!

Het hotel ligt enkele straten vanaf het historische stadsplein gelegen, wat het een uitstekende uitvalsbasis maakt. Je kan te voet de hele stad verkennen, bent dicht bij alle toeristische attracties en slaapt toch in een rustige straat. Ideale combinatie dus. Het hotel is gezellig ingericht en alles is tot in de puntjes verzorgd en zeer schoon. Onze kamer lag aan de voorzijde van het gebouw en had een balkon, van waaruit je een leuk uitzicht op de Mombacho vulkaan hebt. De kamer was ruim, schoon en had tv en airconditioning, welke in het hete Granada zeer welkom was. Een goed ontbijt is inbegrepen, maar wordt bij een langer verblijf een beetje eenzijdig.

Hotel Terrasol heeft gratis draadloos internet voor gasten!

Ga voor meer informatie naar de website van Hotel Terrasol.


© Traveljunks 2021 | Alle rechten voorbehouden