Tijdens onze reis door Nicaragua hebben we in Masaya enkele nachten overnacht in het prachtige Casa Robleto. Casa Robleto is gelegen in het centrum van Masaya aan de Avenida San Jerónimo, enkele kleine 200 meter van het centrale stadspark en enkele straten van bekende Mercado de Artesanias.

Review Casa Robleto

We hebben een fantastische tijd gehad tijdens ons verblijf. Eigenaar Frank en zijn personeel zijn ontzettend vriendelijke en gastvrije mensen. Meteen bij aankomst krijg je een gevoel van thuiskomen, want Frank en zijn medewerkers bekommeren zich meteen om je. Ze nemen veel tijd om je te informeren over Masaya en de nabije omgeving en hebben een enorme hoeveelheid aan tips voor je. Reserveringen voor taxis of een reservering bij een hotel of guesthouse in een andere plaats nemen ze graag van je over, zodat je als reiziger je tijd kunt nemen met genieten van je verblijf en de stad en haar prachtige omgeving. Zelden een aantal dagen zo weinig zelf hoeven regelen. Wat een luxe!

robleto

De van buiten bijna onherkenbare finca ligt op enkele honderd meters van het centrale park van Masaya en enkele straten van de bekende indianenmarkt, wat het een uitstekende uitvalsbasis maakt. Je kan te voet de hele stad verkennen, bent dicht bij alle toeristische attracties en slaapt toch in een rustige straat. Ideale combinatie dus. Casa Robleto is een oude gerestaureerde stad finca, welke prachtig is ingericht en waar alles tot in de puntjes is verzorgd. Onze kamer lag aan de binnenplaats van het gebouw, met een gezellig zitje onder de overkapping en een prachtig uitzicht op de mooie tropische tuin. De kamer was zeer ruim, schoon en had tv en airconditioning, welke in het soms hete Masaya best welkom was. De kamer had een prachtig luxe badkamer en wellicht het grootste bed waarin we ooit hebben geslapen. Het rijkelijke ontbijt is inbegrepen, en was een van de beste in jaren. De dames van de keuken hielden duidelijk rekening met onze smaak en genoten zichtbaar van hun smikkelende gasten.

patio

garden

dance

Casa Robleto heeft gratis draadloos internet voor gasten!

Ga voor meer informatie naar de website van Casa Robleto.


© Traveljunks 2021 | Alle rechten voorbehouden