Magische Nepal

3 inspirerende reisvideo’s van het magische Nepal

Als je aan de bergen van de Himalaya denkt, dan krijg je al snel beelden van het magische Nepal voor ogen. Dit in de hoge bergen van Azië gelegen land, is een perfecte bestemming voor reizigers die van een unieke cultuur en ongerepte natuur houden. Toeristisch gezien is Nepal best populair, maar toch weten veel reizigers niet altijd wat je kunt verwachten tijdens een reis door dit prachtige land. Om een goede indruk te geven van Nepal hebben we enkele door reizigers gemaakte reisvideo’s voor je geselecteerd.

Het magische Nepal

Ook dit maal willen we je laten kennismaken met een geweldige reisbestemming. Met de geselecteerde beelden willen we je inspireren om deze geweldige bestemming op je bucketlist te plaatsen. De 3 reisvideo’s zijn door reizigers tijdens hun verblijf in dit hooggelegen land hebben gemaakt. Sinds de zware aardbeving in 2015 komt Nepal er weer langzaam bovenop, maar is het broodnodige inkomen van het toerisme nog steeds niet wat het voorheen was. Nepal staat voor indrukwekkende natuur, een uiterst vriendelijke bevolking en een mystieke boeddhistische sfeer. Natuurlijk is er meer, want Nepal heeft reizigers heel veel te bieden!

Inspirerend Nepal

De drie gekozen video’s nemen je mee op reis door één van de hoogst gelegen landen ter wereld. Nepal is het land van het boeddhisme, maar zal naast de cultuursnuiver ook de avonturier aanspreken. Nepal is namelijk ook het land van het Himalaya-gebergte, wat bergbeklimmers uit de hele wereld aantrekt. Meer dan de helft van de hoogste bergen ter wereld liggen in Nepal, waarvan de Mount Everest de meest bekende is. Bezoek de intrigerende hoofdstad Kathmandu of het schilderachtig gelegen Pokhara, en dompel je onder in de mystieke sfeer van deze Nepalese steden. Ontdek de prachtige tempels of slenter op je gemak door de vele straatjes en steegjes. Bezoek met een lokale gids het platteland, of trek erop uit en maak een trek naar het Annapurna massief. Nepal blijkt een zeer afwisselend land te zijn en heeft elk type reiziger wel wat te bieden.

Nepal reisvideo’s

Het magische Nepal is een ware verrassing voor reizigers en is een aaneenschakeling van highlights. Minder toeristisch heeft ook z’n voordelen, want een bezoek aan Nepal is een verademing tussen al haar drukke buren. Het is een bestemming die je als reiziger echt niet zou willen missen!

Wij hebben enorm genoten van deze schitterende videobeelden van Nepal. Voel jij je na het zien van deze video’s ook aangetrokken tot dit zeer speciale land?

Kijk mee en geniet van de veelzijdigheid van dit bijzondere land!

Check ook deze inspirerende reisvideo’s!