3 inspirerende reisvideo’s van Mongolië

Reisinspiratie is iets waar wij als reizigers allemaal continu naar op zoek zijn. Reisvideo’s op internet en landenportretten en natuurdocumentaires op televisie zijn ideale manieren om in de stemming van een land of bestemming te komen. Het bekijken van deze fantastische inspirerende beelden is een uitstekende manier om inspiratie op te doen voor een land als Mongolië.

Mongolië in 3 inspirerende reisvideo’s

In deze nieuwe editie delen we 3 reisvideo’s, gemaakt door allerlei globetrotters en avonturiers op de mooiste locaties van het intrigerende Mongolië. Deze reisvideo’s geven een uitermate gevarieerd beeld van dit prachtige Aziatische land. Deze prachtige beelden moeten elke reiziger wel aansporen om dit Aziatische land graag te willen bezoeken. Mongolië is natuurlijk één van de landen van de Trans-Mongolië-Express, een op veel bucketlists prijkende treinreis. Het land van de Mongolen is meer dan alleen een treinreis, want het land is fameus vanwege de geschiedenis, de oneindige landschappen en de prachtige oude cultuur.

Het land van Djenghis Khan

Mongolië is het land van Djenghis Khan, één van de meest beruchte krijgsheren uit de wereldgeschiedenis. Het hele land is doorweven van verhalen over de meest beroemde Mongool. Veel reizigers lijkt Mongolië eentonig, maar niets is minder waar. De diversiteit aan landschappen is enorm. Denk aan de drukke moderne hoofdstad Ulaanbataar, de beroemde vlakten waar de nomaden in hun Yurts in kleine verplaatsbare nederzettingen leven, en de enorme aantallen paarden die over de oneindige vlakten trekken. De enorme Gobi woestijn, de vele Boeddhistische kloosters, de gigantische zandduinen van Khongoryn en het Khustai Nuruu nationaal park. Allemaal hoogtepunten en compleet verschillend.

Mongolië is nog altijd een uiterst puur land. Reis per auto of te paard naar de vele fotogenieke plaatsen en natuurgebieden, en leer de vriendelijke innemende bewoners van dit zeer bijzondere land kennen. Wij hebben alvast enorm genoten van deze schitterende reisvideo’s van de Mongoolse landschappen en voelen ons na het zien van de beelden nog meer aangetrokken door dit zeer speciale land.

Kijk mee en geniet van de pracht van dit bijzondere land!

https://vimeo.com/172301056

Check ook deze inspirerende reisvideo’s!

  • Mongolië
  • 3 inspirerende reisvideo’s van Mongolië


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© Traveljunks 2021 | Alle rechten voorbehouden