Yucatan in beeld

Met onze fotoserie “in beeld” tonen we foto’s van 5 plekken die iemand als eerste te binnen schieten als een plaatsnaam of land wordt genoemd. Ditmaal 5 foto’s van plekken die het eerst in me opkomen als ik aan het Mexicaanse Yucatan denk. Yucatan in beeld geeft vooral het grote veelzijdigheid van dit Mexicaanse schiereiland weer.

De veelzijdigheid van Yucatan in beeld

Tijdens onze reizen door Mexico bezochten we diverse malen het bekende Yucateeks schiereiland. Het schiereiland roept bij veel reizigers beelden van de massale Mexicaanse badplaatsen Cancún en Playa del Carmen op, maar het is veel meer dan grote badplaatsen. Denk aan de prachtige nalatenschappen van de Maya’s, de kleurrijke koloniale steden en de prachtige natuurlijke wonderen. De foto’s zijn voor mij een persoonlijke herinnering aan Yucatan, dus laten we de foto’s van het Mexicaanse schiereiland Yucatan in beeld voor zichzelf spreken.

Yucatan Isla Muheres

de prachtige stranden van Isla Mujeres

Yucatan Campeche

Het kleurrijke Campeche

Yucatan Pinata

De leuke piñata-winkeltjes in Merida

Yucatan Mahahual

Het geweldige laid back plaatsje Mahahual

Yucatan Chichen Itza

De prachtige bouwwerken van de Maya’s

Ben je net als wij ook een fervent reiziger, fotografeer je veel op reis en heb je een fotoserie die je met ons zou willen delen? Stuur dan jouw fotoserie naar info et traveljunks punt nl of stuur ons een berichtje via het contactformulier op deze site.


© Traveljunks 2021 | Alle rechten voorbehouden