Hotel Maya Luna, tropische verrassing in Mahahual Mexico

Bezoek tijdens je reis door Mexico eens een andere badplaats. Wij waren op bezoek bij het prachtige hotel Maya Luna in Mahahual. Ben je in Mexico en wil je een paar dagen naar het strand en ben je op zoek naar dat ene laatste “nog niet ontdekte plekje” ver weg van het massa tourisme in Mexico? Reis naar Mahahual, 360 km ten zuiden van Cancun en breng een bezoek aan hotel restaurant Maya Luna. Maya Luna is een klein hotel net buiten Mahahual, aan de Caribische kust van Mexico.

De bungalows van Maya Luna liggen direkt aan het strand en hebben een terras dat uitkijkt over zee. Alle bungalows hebben een eigen dakterras, wat een fantastische plek is om de zonsopgang te genieten. Het bijbehorende restaurant serveert de lekkerste gerechten uit Mexico en andere landen.

Vlak voor het hotel ligt het prachtige koraalrif van Chinchorro, een van de laatste “levende” in de wereld en het grootste van Mexico. Maya Luna heeft een eigen duikshop, La Tortuga Azul. De boot vertrekt vanuit het hotel en brengt je daar ook weer terug. Je duikt altijd in kleine groepjes.

Naast het duiken en snorkelen is er natuurlijk nog veel meer te doen: vissen, kayak tours, exotische vogels “spotten”, fietsen of wandelen door het mangrove bos. Ook te voet naar Mahahual is geen probleem. Wij deden er zo’n 40 minuten over. Mahahual is een klein gezellig plaatsje, met een boulevard aan de Caribische kust van Mexico.

En cultuur liefhebbers kunnen hun hart ophalen tijdens een bezoek aan een van de onlangs opgegraven Maya tempels in Mexico. Vanuit Mahahual kun je makkelijk excursies naar de beroemde Maya steden doen.

Wil je meer weten of een bungalow reserveren bij Maya Luna in Mahahual? http://www.hotelmayaluna.com Telefoon: 00 52 983 83 60905

[xrrgroup][xrr label=”Ligging:” rating=”4/5″ group=”s1″ ] [xrr label=”Service:” rating=”4.5/5″ group=”s1″] [xrr label=”Prijs/Kwaliteit:” rating=”4/5″ group=”s1″] [xrr label=”Kamers:” rating=”4/5″ group=”s1″] [xrr label=”Restaurant:” rating=”5/5″ group=”s1″][/xrrgroup]