Campeche in beeld

Met onze fotoserie “in beeld” tonen we foto’s van 5 plekken die iemand als eerste te binnen schieten als een plaatsnaam of land wordt genoemd. Ditmaal 5 foto’s van plekken die het eerst in me opkomen als ik aan het Mexicaanse Campeche denk. Campeche in beeld geeft vooral het dagelijkse leven van deze stad weer.

Het kleurrijke Campeche in beeld

Tijdens onze reis over het Mexicaanse deel van de Maya Route bezochten we het kleurrijke Campeche voor enkele dagen. Campeche is minder bekend bij de massa en wordt vaak alleen als overstappunt voor busreizigers van en naar Yucatan gebruikt. De enorme rust overheerst in het prachtige koloniale centrum en buiten het centrale plein en de lokale markt zijn er weinig plekken met toeristen te vinden. Wij hebben ons enkele dagen laten meesleuren in het alledaagse leven in dit verrassend leuk provinciestadje. De foto’s zijn voor mij een persoonlijke herinnering aan de stad en hierdoor kan ik haast bij elke foto wel een een verhaal vertellen. Omdat een foto meer zegt dan duizend woorden, laten we de foto’s van het Mexicaanse Campeche in beeld voor zichzelf spreken.

Campeche straat

Typische kleurrijke straat in het koloniale centrum van Campeche

Campeche vlag

De zo typische grote Mexicaanse vlag voor elke stad

Campeche stadhuis

Het prachtige gemeentegebouw aan de Zocalo

Campeche boulevard

De ontmoetingsplek van veel inwoners van Campeche tijdens de zonsondergang

De prachtige zocalo van Campeche

Ben je net als wij ook een fervent reiziger, fotografeer je veel op reis en heb je een fotoserie die je met ons zou willen delen? Stuur dan jouw fotoserie naar info et traveljunks punt nl of stuur ons een berichtje via het contactformulier op deze site.


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© Traveljunks 2021 | Alle rechten voorbehouden