Isalo NP Madagaskar

Landenportret: Madagaskar

In gedachten reizen we weer door de magische wereld van Madagaskar. Herinneringen aan dit indrukwekkende Afrikaanse eiland. Het land wat met haar unieke dieren- en plantenwereld zo’n enorme indruk achterliet. Met onze vijfde editie van de fotoserie “Landenportret” willen we de pracht van dit overweldigende land graag met jullie delen.

De geuren en kleuren het grote Afrikaanse eiland

Bij het bekijken van de foto’s komen herinneringen van de typische Malagassische kenmerken naar boven. De geur van vanille en tropisch bos, de talloze kleuren van de landschappen en de ontelbare gezichten van de innemende bevolking. Herinneringen aan misschien wel het meest speciale land wat je als reiziger kunt betreden. Een reis door Madagaskar’s wereld is genieten van unieke natuur, gesprekken met de prachtige bevolking en je keer op keer verbazen in de overweldigende, bruisende steden. Het land van de Malagassiërs laat je elke keer weer van de ene in de andere verbazing vallen. De talloze ontmoetingen met de geweldige bewoners van dit prachtige Afrikaans eiland zullen ons voor altijd bijblijven. Reis middels onze foto’s mee door één van de meest speciale reislanden die we ooit bezochten!

Tana

was

Travel

weg

spin

shop

blogger

Lemuur

Bergen

markt

Mada

Town

Reis

Mada

Julian

afrikaanse eiland

park

Natuur

Mada

Lemuur

Diego

eiland

Tsingy

Madagaskar

Mada

Beach

Town

Pardalis

lemuur

Kameleon

Indri

Travel

Park

markt

Check ook onze andere landenportretten.

Ben je net als ons ook een fervent reiziger, fotografeer je veel op reis en heb je een fotoserie van een reis die je met ons zou willen delen? Stuur dan jouw fotoserie naar info et traveljunks punt nl of stuur ons een berichtje via het contactformulier op deze site.

Zin in meer reisinspiratie voor deze geweldige bestemming? Lees hier alle reisinformatie over het fantastische Madagaskar!