pulp

Gezichten van Madagaskar

Met onze fotoserie “gezichten van” tonen we zwart-wit foto’s van mensen uit diverse landen van de wereld. Ditmaal een fotoserie met de gezichten van het eiland Madagaskar. Madagaskar heeft niet alleen een grote verscheidenheid aan landschappen, maar ook een groot aantal verschillende bevolkingsgroepen.

De vele gezichten van het eiland Madagaskar

Tijdens onze tweede reis over het prachtige eiland Madagaskar hebben we veel ontmoetingen met de plaatselijke bevolking gehad. Talloze ontmoetingen met de vriendelijke Malagasy hebben we als aandenken kunnen vastleggen in vorm van foto’s, waarvan we enkele zwart-wit plaatjes middels deze post met jullie willen delen. De foto’s zijn vaak op eigen wens van de personen op de foto gemaakt, waardoor bij haast elke foto wel een een verhaal te vertellen is. Omdat een foto meer zegt dan duizend woorden, laten we de foto’s voor zichzelf spreken.

Kids Ranomafana

Kinderen van Ranomafana

eiland Madagaskar

Kinderen van Anjamba

Papier bewerkster

Papierbewerkster in Soavita

Kind bij Red Tsingys

Meisje bij de Red Tsingys

Hoedenverkoopsters Mada

Hoedenverkoopsters in Fianarantsoa

Man van de brug

Man van de brug in Ankarefo

Zijdeverkoopster

Zijdeverkoopster in Soavita

Kids Nosy Komba

Kinderen op Nosy Komba

Ramartour

Le Bon en Jean Luc bij Meva Guesthouse in Antananarivo

Papier tot pulp slaan

Ben je net als ons ook een fervent reiziger, fotografeer je veel op reis en heb je een fotoserie die je met ons zou willen delen? Stuur dan jouw fotoserie naar info et traveljunks punt nl of stuur ons een berichtje via het contactformulier op deze site.

Zie in deze serie ook de gezichten van Cambodja

Zin in meer reisinspiratie voor deze geweldige bestemming? Lees hier alle reisinformatie over het fantastische Madagaskar!

Kijk hier voor meer reisinspiratie voor Afrika!