Laos Vang Vieng

3 inspirerende reisvideo’s van het Zuidoost-Aziatische Laos

Laos is net als veel andere landen in Zuidoost-Azië een perfecte bestemming voor reizigers. Toeristisch Laos is nog niet zo ontwikkeld als haar buurlanden, maar laat dat nou net de charme van deze Aziatische parel zijn. De beste manier om een vooraf goede indruk te krijgen van een land als het Zuidoost-Aziatische Laos is natuurlijk het bekijken van de door andere reizigers gemaakte reisvideo’s. Video’s die je inspireren om het prachtige Laos te bezoeken:

Het Zuidoost-Aziatische Laos

Ook met deze blog willen we je weer inspireren met drie prachtige reisvideo’s van een geweldige bestemming. Dit maal zijn het drie video’s over het Zuidoost-Aziatische Laos. Toeristisch Laos heeft wat aantallen betreft nog niet zoveel betekenis, maar is wel enorm populair onder backpackers. Laos is één van de minder bekende landen in Zuidoost-Azië, maar komt de laatste jaren steeds meer in trek bij reizigers. Laos staat voor prachtige natuur, een zeer innemende bevolking en een mystieke boeddhistische sfeer. Dit is natuurlijk niet alles, want Laos heeft zoveel meer te bieden!

Onbekend Laos

De drie gekozen video’s nemen je mee op reis door één van de meest verrassende landen van Zuidoost-Azië. Laos zal bij het zien van deze prachtige beelden met zekerheid elke reiziger aanspreken. Laos blijkt een zeer afwisselend land te zijn en heeft elk type reiziger wel wat te bieden. Geniet van de prachtige oude koninklijke hoofdstad Luang Prabang, waar Boeddhisme en oogverblindende tempels de boventoon voeren. Bezoek de vele natuurgebieden, waar trekkings bij het Bolaven-Plateau en de ziplines van de Gibbon-Experience waarschijnlijk de meest bekende zijn. Trek er op uit met een motor en ontdek de schoonheid van het mooie platteland op eigen houtje. Geniet van het lekkere eten, of ga ’s avonds ergens een drankje doen bij een barretje aan één van de vele rivieren. Dompel je onder in de cultuur van het land en laat je de geschiedenis bijbrengen door de innemende bevolking.

Laos is overweldigend en is een aaneenschakeling van highlights. Minder toeristisch Laos is een verademing tussen al haar drukke buren en is een bestemming die je als reiziger echt niet zou willen missen!

Wij hebben enorm genoten van deze schitterende videobeelden van het Zuidoost-Aziatische Laos. Voel jij je na het zien van deze video’s ook aangetrokken tot dit zeer speciale land?

Kijk mee en geniet van de veelzijdigheid van dit bijzondere land!

Check ook deze inspirerende reisvideo’s!