traditioneel

Japan fotoalbum: eerste kennismaking met het land van de rijzende zon

Reis mee door het land van de rijzende zon met ons Japan fotoalbum. Het land is ultra modern, zeer cultureel en enorm authentiek. Reizen door het land van sushi, neonreclame en subculturen is fascinerend. Na onze eerste kennismaking met dit fantastische reisland weten we het zeker, dit zal voor altijd één van onze favoriete bestemming blijven.

Eerste indrukken met ons Japan fotoalbum

De bizar grote steden, overweldigende natuur en de diepgewortelde unieke Japanse cultuur. Zomaar drie punten waar je niet aan kunt ontkomen tijdens een bezoek aan Japan. Japan is ook het land van snelle treinen, vreemde gebruiken en heerlijk eten. Deze Aziatische bestemming wordt vaak als anders, duur of eigenaardig betiteld. De goede manieren van de bijzonder behulpzame Japanners en perfecte infrastructuur maken reizen door het land een genot.

Fascinerend

Voor ons was deze reis een aaneenschakeling van overweldigende steden, prachtige tempelcomplexen en plezierige ontmoetingen. Het land dat op televisie of internet vaak als een beetje vreemd en gek wordt afgeschilderd, blijkt in het echt heel normaal te zijn. Natuurlijk zijn er de bizarre subculturen en typisch Japanse uitspattingen. Toch voert dit niet de boventoon en doet het land heel normaal aan. Fascinerend en ongewoon is het zeker, maar op een echt positieve manier.

Japan fotoalbum

Ons Japan fotoalbum laat de plekken zien die we in drie weken bezochten. We startten in het immense Tokyo en reisden met de supersnelle Shinkansen trein naar Hiroshima, Kyoto en Kanazawa. Tussendoor reisden we met openbaar vervoer naar andere delen van de steden en maakten we dagtrips naar natuurgebieden en eilanden. Uit de foto’s kun je opmaken hoe divers Japan is en dat het een geweldig interessant en afwisselend land is voor reizigers.

reizen

Miyajima

bomb dome

Japan Fotoalbum

Park

Sushi

klederdracht

Kyoto

Japans

herten

traditioneel

Nara

offer

Chiyoda

Tokyo

paleis

Narita

Pontocho

Kyoto shrine

Godzilla

Wil je meer weten over Japan? Check dan ook onze speciale pagina met Japan reisinformatie, en raak geïnspireerd om deze bijzondere bestemming op je bucketlist te plaatsen. Heb jij Japan al eens bezocht, of ben je het van plan?