travel

3 inspirerende reisvideo’s van Japan

Elke dag zijn wij als reizigers op zoek naar nieuwe reisinspiratie. Zo zappen we van reisprogramma naar natuurdocumentaire op televisie en struinen we dagelijks het internet af naar de nieuwste reisvideo’s. Zo dus ook naar reisvideo’s van Japan. Allemaal perfecte manieren om in de stemming van een nieuwe bestemming of roadtrip te komen. Ook voor een land als Japan zijn deze fantastische, inspirerende beelden uitermate geschikt om in de stemming te komen.

Prachtige reisvideo’s van Japan

In onze nieuwste editie delen we 3 reisvideo’s over het land van de rijzende zon, Japan. De beelden zijn allemaal gemaakt door reizigers op de meest mooie locaties van het mysterieuze, traditionele Japan. De video’s geven een uitermate gevarieerd beeld van dit ultramoderne Aziatische land. Deze vaak oogverblindende beelden moeten je als reiziger wel haast aansporen om dit veelzijdige Aziatische land graag te willen bezoeken. Japan is het land van de hypermoderne steden en de eeuwenoude traditionele cultuur. Japan is een land wat je als reiziger wel op je bucketlist moét hebben.

reisvideo's van Japan

Etiquette en Kersenbloesem

Japan is het land van de samoerai, beruchte krijgers uit de geschiedenis van het land. Het is het land van het flitsende, ultramoderne Tokyo, metropool van drukte, neonverlichting en bizarre subculturen. Het is het land van het oude Kyoto, de voormalige hoofdstad, die bol staat van de tradities en prachtige oude tempels. Ook de diversiteit aan landschappen is enorm. Denk aan de prachtige bergen en de kleurenpracht van de kersenbloesem of de herfstbladeren. Japan is het land van de etiquette en de supersnelle treinen, maar ook het land van sushi, de fugu en de heerlijke noedelsalades. Allemaal kenmerken en hoogtepunten van dit betoverende land die je als reiziger niet zou willen missen.

Japan is puur en traditioneel

Japan is ondanks de moderne kant ook nog altijd uiterst puur en traditioneel. Reis per auto of met de trein naar de vele fotogenieke plaatsen en natuurgebieden, en leer de vriendelijke, innemende bewoners van dit zeer bijzondere land kennen. Wij hebben alvast enorm genoten van deze schitterende reisvideo’s van de Japanse landschappen en steden, en voelen ons na het zien van de beelden nog meer aangetrokken tot dit zeer speciale land.

Kijk mee en geniet van de pracht in de reisvideo’s van Japan!

Check ook deze inspirerende reisvideo’s!