Milaan in beeld

Met onze fotoserie “in beeld” tonen we foto’s van 5 plekken die iemand als eerste te binnen schieten als een plaatsnaam of land wordt genoemd. Ditmaal 5 foto’s van plekken die het eerst in me opkomen als ik aan het Italiaanse Milaan denk. Milaan in beeld geeft vooral het grootse centrum van deze modebewuste stad weer.

De grootsheid van Milaan in beeld

Tijdens onze roadtrip door Zwitserland en het noorden van Italië bezochten we o.a. Milaan. Milaan is bij de meesten bekend als voetbal- of modestad, maar Milaan heeft een centrum waar een enorme hoeveelheid historische gebouwen te bewonderen is. Ondanks dat we de stad Milaan qua gezelligheid niet zo leuk vonden, waren we wel onder de indruk van de talloze prachtige oude gebouwen. Prachtige bouwwerken als het Sforzesco Kasteel, de Dom van Milaan en natuurlijk de wereldberoemde Galleria Vittorio Emanuele II sieren de stad en trekken jaarlijks duidenden bezoekers. De foto’s zijn voor mij een persoonlijke herinnering aan de stad en hierdoor kan ik haast bij elke foto wel een een verhaal vertellen. Omdat een foto meer zegt dan duizend woorden, laten we de foto’s van het Italiaanse Milaan in beeld voor zichzelf spreken.

Milaan Galleria Vittorio Emanuele II

De wereldberoemde Galleria Vittorio Emanuelle II

Milaan Sforzesco Kasteel

Het prachtige Sforzesco kasteel

Milaan oude pracht

De imposante oude gebouwen in het centrum

Milaan San Siro

Het uitzicht op het San Siro stadion vanaf de Duomo

De dom van Milaan

Ben je net als wij ook een fervent reiziger, fotografeer je veel op reis en heb je een fotoserie die je met ons zou willen delen? Stuur dan jouw fotoserie naar info et traveljunks punt nl of stuur ons een berichtje via het contactformulier op deze site.