Como in beeld

Met onze fotoserie “in beeld” tonen we foto’s van 5 plekken die iemand als eerste te binnen schieten als een plaatsnaam of land wordt genoemd. Ditmaal 5 foto’s van plekken die het eerst in me opkomen als ik aan deze Noord Italiaanse stad denk. Como in beeld geeft vooral de pracht van dit mooie stadje in het noorden van Italië weer.

De pracht van Como in beeld

Enkele jaren geleden deden we een roadtrip door Zwitserland en het noorden van Italië. Tijdens deze trip bezochten we o.a. het mooie stadje Como, gelegen aan het gelijknamige meer. Como heeft een gezellig centrum en heeft een behoorlijk aantal historische gebouwen die je kunt bewonderen. Het centrum herbergt prachtige gebouwen als de Kathedraal van Como, de Basiliek di San Fedele en net erbuiten Tempio Voltiano en de statige Villa Olmo. Buiten deze pracht aten we in deze stad het lekkerste ijsje ooit! De foto’s zijn voor mij een persoonlijke herinnering aan de stad en omdat een foto meer zegt dan duizend woorden, laten we de foto’s van het Italiaanse Como in beeld voor zichzelf spreken.

Como Museo

Het prachtige stadsmuseum

Como kathedraal

De kathedraal in het centrum

Como A Volta

Tempio Voltiano

Como Waterzijde

Passagiata Villa Olmo

De boulevard aan het prachtige meer

Ben je net als wij ook een fervent reiziger, fotografeer je veel op reis en heb je een fotoserie die je met ons zou willen delen? Stuur dan jouw fotoserie naar info et traveljunks punt nl of stuur ons een berichtje via het contactformulier op deze site.


© Traveljunks 2021 | Alle rechten voorbehouden