Indonesië

3 inspirerende reisvideo’s van Indonesië

Net zoals veel andere reizigers groeit onze lijst met wensbestemmingen bijna dagelijks. In deze tijd is het ook niet moeilijk om aan een deugdelijke portie reisinspiratie te komen. Denk hierbij aan de vele reisblogs die ons dagelijks de meest prachtige bestemmingen voorschotelen, of de ontelbare prachtige reisvideo’s die je op internet kunt bekijken. Voor veel reizigers is deze voorpret bijna net zo leuk als een reis zelf. Ook voor een bekend land als Indonesië zijn reisvideo’s uiterst geschikt om nieuwe reisinspiratie op te doen.

Inspirerende video’s van Indonesië

In deze editie vertonen we 3 reisvideo’s van één van de meest populaire reislanden van Zuidoost-Azië: Indonesië. Alle video’s zijn afkomstig van reizigers, die deze prachtige beelden tijdens hun reis door dit verrassende land maakten. De video’s nemen je op een geheel eigen manier mee naar dit veelzijdige land. Als reiziger moet je je wel haast aangetrokken voelen door deze geweldige bestemming. Indonesië zou bij elke reiziger op de bucketlist moeten staan!

Traditioneel en authentiek

Indonesië is het land van de ontelbare tropische eilanden en vele fotogenieke stranden. Indonesië is het land van hectische steden en de traditionele dorpjes. Indonesië is het land van het toeristische Bali, maar het land is op veel plekken ook nog traditioneel en authentiek. Of je nu wil relaxen op één van de vele oogverblindende stranden, de intensieve trek naar de top van Mount Bromo zou willen maken, of wil genieten van de prachtige onderwaterwereld van Indonesië. Het land heeft bijna alles wat een reiziger zich kan wensen. Maak kennis de bewoners van dit geweldige land, maar probeer ook de geweldige lokale keuken. Allemaal highlights van het mooie Indonesië die je als reiziger beslist niet zou willen missen.

Voor ons was het bekijken van deze schitterende beelden een waar genot. We voelen ons na het zien van deze video’s nog meer aangetrokken tot dit zeer speciale land.

Kijk mee en geniet van de inspirerende pracht van dit bijzondere land!

Check ook deze inspirerende reisvideo’s!