overweldigende india

3 inspirerende reisvideo’s van het overweldigende India

Als je reizigers spreekt over hun ervaringen met India, dan is het vaak een verhaal over het overweldigende India. India is volgens veel reizigers een kwestie van love it or hate it. Het staat niet bepaald bekend om een schoon en rustig land, want de enorme drukte en het gebrek aan hygiëne voert vaak de boventoon. India is een perfecte bestemming voor reizigers die van een unieke, intrigerende cultuur houden, maar zeker ook tegen een stootje kunnen.

Het overweldigende India in beeld

Deze editie willen we je graag kennis laten maken met het intrigerende Aziatische land India. India, dat sinds de jaren zestig massaal wordt bezocht door backpackers en avonturiers. De geselecteerde beelden die we in dit artikel met je willen delen, vertonen de veelzijdigheid van deze geweldige bestemming. Dat je het na het zien van de video’s op je bucketlist plaatst is goed mogelijk, want zoveel indrukken in één land kun je alleen maar in het overweldigende India krijgen. De gekozen reisvideo’s zijn door reizigers tijdens hun reis door dit immense land gemaakt en geven een goede algemene indruk van deze bestemming.

Indiase veelzijdigheid

Ga met de 3 gekozen video’s op reis door één van de grootste en drukste landen ter wereld. India is het land van diverse religies en mystieke culturen. India is het land met een kastensysteem en voor ons onbegrijpelijke hygiënische maatstaven. Bezoek de wereldberoemde Taj Mahal, of ben getuige van de lijkenverbrandingen aan de oevers van de Ganges in Varanasi. In het noorden van India kun je de voet van het Himalaya-gebergte bezoeken, terwijl je in het zuiden op de paradijselijke stranden van Goa kunt vertoeven. India is niet alleen overweldigend, maar het is ook het thuis van één van de meest overdonderende keukens ter wereld. Ondanks dat het geen gemakkelijk reisland is, blijkt India een zeer imponerende bestemming te zijn. India heeft elk type reiziger wel wat te bieden.

India reisvideo’s

Het meeslepende India is zelfs een ware verrassing voor de meest ervaren reizigers en is een aaneenschakeling van highlights. We spreken niet voor niets over het overweldigende India, want een bezoek aan dit land is altijd onvergetelijk. Het is een prachtige bestemming die een avontuurlijke reiziger niet zou moeten missen!

Wij hebben enorm genoten van deze schitterende videobeelden van India. Voel jij je na het zien van deze video’s ook aangetrokken tot dit zeer afwisselende land?

Kijk mee en geniet van de veelzijdigheid van dit bijzondere land!

Check ook deze inspirerende reisvideo’s!