De kleurrijke bevolking van Varanasi

Mensen.. Overal mensen… Zoveel mensen.. India – en in dit geval specifiek Varanasi – is bomvol met mensen. Overal waar je loopt, lijkt het alsof je net een stadion uitkomt waarin een wedstrijd Ajax-Feyenoord heeft gespeeld, of nog beter; een wedstrijd Madrid-Barcelona. Maar de ene mens heeft een nog mooier gezicht dan de ander. Indiase vrouwen die hun gezicht prachtig versieren met bindi’s (de stip tussen hun ogen), neuspiercings of gekleurde sari’s; mannen die in de zonsondergang zitten te genieten van het uitzicht over de Ganges; of kinderen die vol zitten met levensvreugde. Het zijn één voor één gezichten waar eenieder een ander verhaal in kan lezen. Steeds weer lees ik iets anders in hun ogen. Wat zien jullie, in de gezichten van Varanasi?

Met onze nieuwe fotoserie “de kleurrijke bevolking van..” tonen we foto’s van mensen uit diverse landen van de wereld in alledaagse situaties. Ditmaal een fotoserie met de kleurrijke bevolking van het Indiase Varanasi.

De kleurrijke bevolking aan de Ganges

Varanasi kids

Varanasi compilatie 1

Varanasi woman

Varanasi compilatie 2

Varanasi old man

Wil je meer prachtige foto’s van Marie bekijken? Klik dan op deze link voor al haar mooie fotoblogs.

© alle foto’s in dit artikel zijn eigendom van de auteur. Gebruik van de vertoonde foto’s is zonder toestemming van de auteur niet toegestaan!