Glacier

3 inspirerende reisvideo’s van IJsland

Bijna dagelijks struinen we het internet af op zoek naar nieuwe reisinspiratie voor nieuwe bestemmingen. Informatie over de meest prachtige plekken op aarde. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het ruige IJsland. Dat zijn bestemmingen waar we naar op zoek zijn. Reisvideo’s bekijken is onze favoriete manier om inspiratie voor een eventuele volgende reis op te doen. Deze zeer inspirerende reisvideo’s over IJsland zijn gemaakt door drie totaal verschillende reizigers.

Reisinspiratie voor IJsland

Met onze vijfde editie over inspirerende reisvideo’s willen we drie van onze favorieten over het woeste IJsland met jullie delen. In de gekozen video’s komen de typische IJslandse landschappen aan bod. Denk aan de vele imponerende geisers, woeste kustlijnen en gigantische gletsjers. Natuurlijk komt naast de natuurpracht ook de hoofdstad Reykjavik aan bod. Dit bijzondere Europese land heeft door de geïsoleerde ligging een geheel eigen karakter en cultuur. Een bestemming die met deze geweldige beelden elke reiziger wel aanspreken. De video’s vertonen niet alleen de typische toeristische plekken. Plekken die de meesten al kennen, maar ook de minder bekende plekken van IJsland. Wij hebben enorm genoten van deze prachtige video’s en voelen ons na het zien van de beelden nog meer aangetrokken door dit zeer bijzondere Scandinavische land. Een flinke dosis reisinspiratie door reizigers voor reizigers gemaakt.

Kijk deze pure reisinspiratie in beeld met ons mee. Laat je ook inspireren door deze geweldige reisvideo’s over de IJslandse pracht!